Meglehet, de usa pénteki záró óta emelkedtünk 26-ot kérdés nyitóban nyakon öntik-e, vagy jó ez így ahogy van. Mindkettő beszédes lehet:))
Ja és $ nem mutatott azóta érdemi emelkedést, szóval ahogy mondtam részemről kivárás, a nyitást megvárom:))
Meglehet, de usa pénteki záró óta emelkedtünk 26-ot kérdés nyitóban nyakon öntik-e, vagy jó ez így ahogy van. Mindkettő beszédes lehet:))
Ja és $ nem mutatott azóta érdemi emelkedést, szóval ahogy mondtam részemről kivárás, a nyitást megvárom:))
Az USD korrekció még eltarthat egy darabig (1-2 hét akár?), addig az aranynak is illene kitartania.
Számomra ezek most abszurd mozgások az aranyban.
Előbb alacsonyabb csúcsok, nagyobb mélypontok, most meg vissza???
Egyelőre figyeljünk, furcsa ez a két meghatározó piac nélküli emelkedés, kérdés mennyire tartós, valahogy én nem hiszek benne. Továbbra is mozi pozi, de lefele belépőt figyelgetek, ha du megerősíti a hegymenetet akkor fordíthatom magam:))
Most nem is olyan csúnya az a certi. :)
Nem ismerem ki magam az aranyon... csak annyit látok, hogy elég szépen emelkedik az USD erősödés korrekciójában. Illetve valami, mintha most AUDUSD-hez korrelálna.
Lassan kiszállhatsz. Ha itt nem fordul meg, akkor lassan új időszámítás következik (ebben is).
Örülnék is neki ha nem 1120 óta lenne egy long certim pozim. Bár akkor 1.41 volt az EURUSD, most meg 1.36 szóval EUR-ban mérve +-ban lennék :P. kellet volna egy USDHUF long certit nyitnom melléje... akkor nagy zakó helyett +20% ban lennék legközelebb tuti így csinálom. Most kivárok szerintem, úgyis fundásan vettem a cuccot hosszú távra. Bár lehet, hogy nem okos dolog... Pf cikk duplázását várom :DDD
így hogy kiraktak 84-en a középsővel, igen. Se pozi, csak mozi, adatokig kuksolok:))
Mindenesetre ez az ünnepes hétvége óvatosságra int. Palládiumnál is rezeg a léc, valahogy nekem tömés szag van és kitárazás lehetőség, persze tévedhetek, de ha megindulnak lépünk és felrántjuk a rövidgatyókat:))
Persze.
Föl, le, föl, le.
Ahogy a szél hintáztatja az ágat.
(Pompom meséi)
Késő bánat, kiszálltam arany longból, az összes (korlátozott) célirányos forrásomat beletettem Dax Shortba.
Pedíg ekkora dollár erősödés mellett most nagyon jól tartja magát, de nem jó mostanság ugrálni ki-be.
Na ilyesmikre modnom, hogy TA-t képesek felülirni jelentősen....
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=128498
magyarázatféleség
én egy hosszabb longra gondoltam amikor vettem, de eldobtam nyerőben...
tegnap meg nem volt alkalmam visszavenni.