pl. mert kint jelentősen emelkednek...
Hatit ma miért nem püfölik úgy mint tegnap?
kösz
közben felhívnám a figyelmet rá, hogy molnak mindössze 5x akkora a forgalma, mint ANY-nak....
14.30-15.15 között :) hati kabaré..
na ez dög unalom. Mikor lesz esemény? Mikorra jöjjek vissza?
ma is szenzációs teljesítményt nyújt..
Alacsony KT önmagában nem késztet longra, de egy short zárásra elég lehet. Így épp erre készülök ebben a pillanatban
jaja :( Majd short építésnél :))
Azért az látszik, hogy kevesen mernek már hatizni, utóbbi időben nem túl nagy a forgalma
real és a könyv topikban. Különben nem lehet, jogi akadályai is vannak.
Lenne arra lehetőség, hogy real-time TA-adatok jelenjenek meg az oldalon? Vagy mit akar a sok ingyenélő? :)
melyik irányba? Nem tudom ma milyen makrok lesznek. Valszeg hati elmászik 650ig
Látsz valami olyan hírt, eseményt ami megindíthatja a kitörést?
sztm kivár :)
én jobban becsülném, ha tudnám, hogy máskor is v. továbbra is képes leszek rá.
Egyébként azt azért betartom, hogy a short irányban türelmesebb vagyok és nagyobb tőkét játszom meg mindig.
Elég irónikus, hogy pont ezen okból hozott többet idén a long. A shrot számtalanszor nullában v. még inkább negatív stoppal szállt el, míg (mivel zéró tolerancia volt longnál) a long legrosszab esetben is profitvédővel, v még jellemzőbben teljesült célárral ment el. Na ebből látszik a helytelen management.
jók ezek a szériák és már tudjuk is becsülni ezeket :)
vhogy nekem ilyen illikviditással is jol megy most. Ahogy mondják, ráéreztem? :)
Ha pár naponta pár tucattal kereskedsz, akkor szépen hoz. Elég durva, és nem értem én se, de átlagosan hetente 2x nyitottam pozit, és vhol 90% körül van a nyert pozik aránya. Én magam sem hiszem el, és nem is értem. Pl. ma is nyitottam 850-900 között egy tucatot (miután 10900-as átlagosat 10600-on csuktam már a héten). És ahogy látom holnap talán már zsebre is teszem a héten a 2. 300 pontos csomagot. Áh, ha nem találtam rá magyarázatot, akkor nincs is. Egyszerűen 6 hetes máksorozat.
remekül állnak.. :)
http://money.cnn.com/data/afterhours/index.html
További szebb estét mkinek,jóéjt!