Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: határidőt mindenkinek!!!!

#1898 rbbj11 Előzmény: #1897

kösz

közben felhívnám a figyelmet rá, hogy molnak mindössze 5x akkora a forgalma, mint ANY-nak....

#1894 rbbj11 Előzmény: #1889

na ez dög unalom. Mikor lesz esemény? Mikorra jöjjek vissza?

#1806 rbbj11 Előzmény: #1676

Alacsony KT önmagában nem késztet longra, de egy short zárásra elég lehet. Így épp erre készülök ebben a pillanatban

#1777 McDuck Előzmény: #1712

Azért az látszik, hogy kevesen mernek már hatizni, utóbbi időben nem túl nagy a forgalma

#1712 Kissherceg Előzmény: #1709

real és a könyv topikban. Különben nem lehet, jogi akadályai is vannak.

#1709 redend Előzmény: #1696

Lenne arra lehetőség, hogy real-time TA-adatok jelenjenek meg az oldalon? Vagy mit akar a sok ingyenélő? :)

#1696 Kissherceg Előzmény: #1691

melyik irányba? Nem tudom ma milyen makrok lesznek. Valszeg hati elmászik 650ig

#1691 redend Előzmény: #1680

Látsz valami olyan hírt, eseményt ami megindíthatja a kitörést?

#1602 rbbj11 Előzmény: #1597

én jobban becsülném, ha tudnám, hogy máskor is v. továbbra is képes leszek rá.

Egyébként azt azért betartom, hogy a short irányban türelmesebb vagyok és nagyobb tőkét játszom meg mindig.

Elég irónikus, hogy pont ezen okból hozott többet idén a long. A shrot számtalanszor nullában v. még inkább negatív stoppal szállt el, míg (mivel zéró tolerancia volt longnál) a long legrosszab esetben is profitvédővel, v még jellemzőbben teljesült célárral ment el. Na ebből látszik a helytelen management.

#1592 rbbj11 Előzmény: #1435

vhogy nekem ilyen illikviditással is jol megy most. Ahogy mondják, ráéreztem? :)

Ha pár naponta pár tucattal kereskedsz, akkor szépen hoz. Elég durva, és nem értem én se, de átlagosan hetente 2x nyitottam pozit, és vhol 90% körül van a nyert pozik aránya. Én magam sem hiszem el, és nem is értem. Pl. ma is nyitottam 850-900 között egy tucatot (miután 10900-as átlagosat 10600-on csuktam már a héten). És ahogy látom holnap talán már zsebre is teszem a héten a 2. 300 pontos csomagot. Áh, ha nem találtam rá magyarázatot, akkor nincs is. Egyszerűen 6 hetes máksorozat.