Mi stockysok nem veszünk egyet. Úgy is mindenki azt figyeli. :)
Szerintem egy 3-4 km2-es elég is lenne a csapatnak.
Mi stockysok nem veszünk egyet. Úgy is mindenki azt figyeli. :)
Szerintem egy 3-4 km2-es elég is lenne a csapatnak.
Görögöknek sok a szigetük!
Eladnak 1-2 darabot azt kész! :)
Amerikában a bankokkal nem ez történt?
Az elmúlt x év egyik legnagyobb válsága volt, és ennek ellenére az elmúlt x év legnagyobb bónuszait vették fel..
Szeritnem komoly ára lesz a megmentésnek...
Nem véletlenül fizette vissza a többség a TARP pénzt.
valószínűleg nem fog bekövetkezni,ha már bejelentették, hogy megmentik őket.
Viszont akkor mindenki csinálhat, amit akar, mert a végén úgyis kirángatják a sz@rból?
Igen, de ha tovább gondolod, e vonal mentén a végén csak németo, fro, meg talán még 2 ország maradna az európai unióban.
Pszhiológiailag nagyon bántaná a csőrüket, hogy a világ egyik gazdasági pólusából a futottak még kategóriában zuhannak.
Kina ugye egyértelműen megelőzné őket, és vannak a feltörekvők akik előtt hatalmas potenciál van mind belső piacban mind másban. Hosszabb távon mondjuk Kina mellé lassan be lehet tenni Indiát is..
viszont nekem fixa ideám, hogy negyedikre mindent visz. Megjátszani - egyelőre - nem fogom...
láttam, alatta áltam kicsivel ott záródott.
Szerintem a göröghelyzet befolyásolhatja. Nálunk esik.. az eső..
nálunk ma hólapát long lesz
esett vagy 20cm az éjjel
eurusd óráson a 200MA-nál járt
talán illene innen fordulnia?
látom már Te is csak azzal alszol jól:)) jobban vagY?
Tőkéletes választás az is szvsz.
én a longot az idő korrekció miatt nyitottam.
legroszabb esetben megy a hedgeles :-)
gbp usd-ben szintén, bár az egy kicsit meleg pálya lesz, de majd meglátjuk
Zártam 1-1 longot eurusd, gbp usd.
van még 1-1 :-)
stop nélkül még mindig
Na itthon vagyok.
A jutalékot majd kérem utalni a gyertyák miatt...
Mondjuk az eurusd-n kívül semmit se trédeltem le. (olajat se...)
:DDDD
Trading commentary
10 February 2010
Bernanke's testimony is a head-fake
Nick Beecroft, Senior Foreign Exchange Consultant
In my view, Bernanke's comments that the FED may, a) raise the discount rate and b) use the deposit rate on reserves as the FED's primary tool to tighten rates should be seen exactly for what they are-a roadmap for the FED's eventual and inevitable journey to a tighter credit conditions.
The comments do NOT, as he was at pains to emphasize, presage any imminent tightening-they just tell us HOW they will tighten, not WHEN-and it is quite understandable that he would deem it necessary to give us this roadmap, given the virgin territory into which FED policy has been forced to wander over the last 18 months.