Ezután a lenyűgözően pontos adat után engem már csak az érdekelne, h az átlagos farok méret az Ashkenazik esetében hogy viszonyul a többi náció megfelelő méretéhez képest ? :)
Ezután a lenyűgözően pontos adat után engem már csak az érdekelne, h az átlagos farok méret az Ashkenazik esetében hogy viszonyul a többi náció megfelelő méretéhez képest ? :)
:))sose mertem volna a szemedbe mondani, hogy nem a túrós csusza a legjobb kaja :)) félek haragodtól
Őfelségét szereti a Nép, mert tudja, hogy jót akar! Viszont a Népet Őfelségének kell vezetnie, hogy a Magyarság felemelkedjen a Nemzetek sorában! A szeretet, az emberi élet védelme intelligens!
Vigyázzon Felséged, mert látja, lázad a Nép! :D
Nem értékelik az Ön erőfeszítéseit. :D
Csak nehogy úgy járjon, mint XVI. Lajos. :D
ez vitathatatlan :)
Az ország intelligencia szintjének növekedéséhez Ön intelligensebb és illedelmesebb kommunikációval tud hozzájárulni, valamint előkelőbb névválasztással! Őfelsége véleménye szerint a kastélytorta finomabb étek, mint egy puritán túrós-csusza!
És aki királyabb, az húzzon a saját topikjába!!!!!!!!!!!!!!!!
Ön alapvetően egy jó humorú úr, akinek fejlődnie kell ízlésben, eleganciában és magyarságtudatban. Aki intelligens legyen intelligensebb, aki erkölcsös, legyen erkölcsösebb, és aki humoros, legyen humorosabb!
Szerintem nézz be Őfelségéhez,jól meglesztek ott együtt.
Egyébként a busmanok végeztek egy felmérést, kiderült, hogy a busmanok a legokosabbak.
A kérdések a következő téma körül csoportosultak:
Hogyan találjunk vizet a sivatagban?
Az európai megfigyelők a végén a győztesnek átadtak egy oklevelet.
Nem tudta mit kezdjen vele, és végül úgy döntött, tökéletesen alkalmas arra, hogy kitörölje vele magának ott hátul.
(Ha megnézitek, a magasabb IQ régiók és a modern üzleti élettel bölcsen megáldott országok nagyjából egybe esnek. Ez azért elmond már valamit arról, hogy az állítás csak egy biz. gondolkodási körben érvényes.)
Nagyjából erre gondoltam én is.
Szerintem az egész jelenlegi emberi civilizáció van siralmas IQ szinten.
Összehasonlítva azzal a össztudással, amellyel a megelőző kultúrák ( atlantisziak, mayák, sumérok, stb. ) egésze rendelkezett.
Az IQ-szint nem számokban mérhető, hanem abban, hogy felfogjuk, egymás "testvérei" vagyunk itt a Földön, küldetésünk van, békére, szeretetre, egymás megsegítésére kellene törekednünk.
Az össz anyagiakat a tudás és az igazság szolgálatába kellene állítani, valamint Földanyánk, és a körülvevő Univerzum megismerésére.
Ehelyett a Földön ezermilliárd dollárok mennek el katonai költségvetésekre. Szégyenletes.
shalamon barátunk iq-ról beszél itt.... röhögnöm kell....
Akkor mit szóljon a Dalai Láma, vagy Osho?????
Az IQ nem más, mint annak tudatosulása, hogy felfogjuk az emberi lét lényegét, megértjük a FÖLDANYA - EMBER - UNIVERZUM közötti szoros, misztikus kapcsolatot, törekszünk arra, hogy nehéz földi útunkon Istenemberré váljunk.
Én úgy tudom minden nagyobb városban van olyan hely ahová bármikor elmehetsz ingyenes IQ teszt elvégzésére. Gondolom más országokban is van ilyen, amikből próbáltak egy nemzetközi statisztikát csinálni. Egyébként óvatosan kell szerintem kezelni ezt a témát... Itthon is van többféle IQ teszt. Lehet annál a tesztnél amiben jelentős a szókincsre, nyelvi műveltségre összpontosító feladatok aránya csak egy teljesen átlagos eredményt kap valaki, ami meg csak logikára épül, ott jóval átlag felettit.
Afrikában az elmaradott országokban sem szerencsés összehasonlítást végezni a fejlett országokéval szerintem... Megvan nekik a maguk eszük ahhoz amire ott szükség van. Lehet mi jobban ismerünk sok dolgot, vagy ismerünk olyan dolgokat amit ott elképzelni se nagyon tudnak, de megvannak azok a területek amikben mi vagyunk hozzájuk képest teljesen "analfabéták"... Gondoljunk csak arra hogy ők hónapokig élnek olyan helyen meg ahol mi 2 napot sem bírnánk...Másmilyen tudásra specializálódott az agyuk a körülmények miatt.Érdekes téma ez, lehetne boncolgatni sokat.
kikúrlak az oldalról :))
Ashkenazi Jews who Lynn classifies as South Asian/European hybrids, average 107-115 in the U.S. and Britain, and Ashkenazi Jews in Israel average 103
A kutatás reprezentatív, Flynn-effektus korrigálva van
Valakinek feltűnt már a népsűrűség és az IQ alakulása a térképeken?
Vajon miféle statisztika alapján sorolták így be az országokat? Kína számomra különösen érdekes ...
"Az" IQ -ról beszélni meg teljesen felesleges. Általánosan, átlagosan, nem mérik -tudomásom szerint ...
Bár vannak tőlem jobban informáltak ez oldalon és valszeg, bizonyos tekintetben lesznek magasabb IQ -val megáldottak is de e dolgokat ne keverjük össze ...
;)
Ha egyátalán hajlandóak lesznek együttműködni velünk. Mert ugyebár fura egy faj ez a magyar.
Mert ha nincs ellensége, rögtön keres magának vagy külföldről, de ha éppen nincs kibe belekötni akkor jó lesz itthon is.
Szomorú
"Magyarország így NEM szeretlek!!"