Regisztráció Elfelejtett jelszó

A világ IQ térképe

nem értem...

#191294 rbbj11

már azt se, mit jelöl a kék, és mit a sárgás térkép :D

egyenlőre siralmas

#191278 TrendMan

Már elnézést, de a 'Magyar Királyság' mint fogalom is siralmasan hangzik.

Kb. úgy, mintha a munkanélküli a kocsmában azt kiáltja:

"Én vagyok a császár!"

Majd, ha magyar a magyarral együtt tud működni, akkor teremthetünk itt egy virágzó országot és esetleg akkor érezhetjük magunkat királyoknak.

IQ ide, IQ oda, még ha igaz is a hír, csak arra elég, hogy egymást szivassuk vele.

(Egyébként, ha hamarosan nem kapunk észbe, akkor már a romákkal is együtt kell működnünk.)

Látom, jó a hangulat! :-…

#191271 Csusza

Látom, jó a hangulat! :-)

Az adatok egyébként tényleg érdekesek. Bár én sajnos nem igazán értem, ahhoz túl alacsony az íkúm... ;-)

Re: Éljen a Magyar Királyság!

#191270 Spade Előzmény: #191267

Nyugodtan hirdesse, ha ahhoz van kedve, nem felsőbbrendű, ebben sem :)

#191269 xrozikax Előzmény: #191265

Gondolkodóba ejtettél, térképismerettel van problémád, szinfelismeréssel, vagy a számokkal?

Látom mindhárommal, ez bizony nem tükrözi a 110-es IQ-at

#191267 TrogerBroker Előzmény: #191265

Fejezd be ! Ne itt hirdesd nekünk a zsidó "felsőbbrendűség" rasszista dumáidat !! Ez nem zsidó portál hanem egy MAGYAR gazdasági / tőzsde portál.

#191266 Spade Előzmény: #191265

Mi a te 117-es "átlagos" IQ-d az én bőven 160 feletimhez képest , úgyhogy térj meg :)

#191265 shalamon Előzmény: #191258

A mi népünk (Askenáziak) átlagos IQ-ja 107-117 között van, ezzel minden nép felett állunk. Térjetek meg!

Éljen a Magyar Királyság!

#191258 Őfelsége

A Világ legokosabb Nemzete a Magyar, mivel a Jóisten Őfelségének üzente meg, hogy az emberi élet védelme, a szeretet intelligens emberi magatartásmód a Földön, melyet minden nemzet be kell tartson és jobban tisztelje az emberi méltóságot, valamint az emberi jogokat! Az intelligenciának mindenkor az etikával és erkölccsel kell párosulnia, mivel a szeretet intelligenciájáról kell beszélnünk, ez a Jóisten akarata! Tehát jobb intelligencia térképre van szükség!