jaja :-P
Hááááát, az borzasztó volna....:)))
Az országhatárokra gondolsz, vagy a vízfelületekre? :D
Már elnézést, de a 'Magyar Királyság' mint fogalom is siralmasan hangzik.
Kb. úgy, mintha a munkanélküli a kocsmában azt kiáltja:
"Én vagyok a császár!"
Majd, ha magyar a magyarral együtt tud működni, akkor teremthetünk itt egy virágzó országot és esetleg akkor érezhetjük magunkat királyoknak.
IQ ide, IQ oda, még ha igaz is a hír, csak arra elég, hogy egymást szivassuk vele.
(Egyébként, ha hamarosan nem kapunk észbe, akkor már a romákkal is együtt kell működnünk.)
És mik azok a fehér foltok ?
Azoknak IQ-juk sincs? :-D
Hát ezaz, mi roncsuk azátlagot.....:))
Nem semmi, egy IQ térkép vallási/faji vitát generál :D
Látom, jó a hangulat! :-)
Az adatok egyébként tényleg érdekesek. Bár én sajnos nem igazán értem, ahhoz túl alacsony az íkúm... ;-)
Nyugodtan hirdesse, ha ahhoz van kedve, nem felsőbbrendű, ebben sem :)
Gondolkodóba ejtettél, térképismerettel van problémád, szinfelismeréssel, vagy a számokkal?
Látom mindhárommal, ez bizony nem tükrözi a 110-es IQ-at
Fejezd be ! Ne itt hirdesd nekünk a zsidó "felsőbbrendűség" rasszista dumáidat !! Ez nem zsidó portál hanem egy MAGYAR gazdasági / tőzsde portál.
Mi a te 117-es "átlagos" IQ-d az én bőven 160 feletimhez képest , úgyhogy térj meg :)
A mi népünk (Askenáziak) átlagos IQ-ja 107-117 között van, ezzel minden nép felett állunk. Térjetek meg!
A Világ legokosabb Nemzete a Magyar, mivel a Jóisten Őfelségének üzente meg, hogy az emberi élet védelme, a szeretet intelligens emberi magatartásmód a Földön, melyet minden nemzet be kell tartson és jobban tisztelje az emberi méltóságot, valamint az emberi jogokat! Az intelligenciának mindenkor az etikával és erkölccsel kell párosulnia, mivel a szeretet intelligenciájáról kell beszélnünk, ez a Jóisten akarata! Tehát jobb intelligencia térképre van szükség!