ezekben az elemzésekben még nem nagyon érte el ezeket a szinteket, amúgy meg pár hete kezdtem a tőzsdén, sokat ezek a graf.ok nem mondanak nekem, tanulás fázisában leszek a következő években, pillanatnyilag 11000 megfogta
ezekben az elemzésekben még nem nagyon érte el ezeket a szinteket, amúgy meg pár hete kezdtem a tőzsdén, sokat ezek a graf.ok nem mondanak nekem, tanulás fázisában leszek a következő években, pillanatnyilag 11000 megfogta
na még a végén a pár napos 11200as shortom is jó lett volna.
Basszus rájöttem, hogy ezen a piacon ezen a szinten minden jó. CSak várni kell egy hetet :)
most megveszed 11.000-en, jó lesz lejjebb is feljebb is
10800volt azt hiszem ellnállás nézd vissza múlt heti elemzést, hátha látszik 60perces charton :)
Kipukkant a lufi? Képzeljétek 11800-nál szálltam ki. Pedig 12K-ig tartani akartam, de aztán meggondoltam. Egy kis sikerélmény már kellett!
sztm a papír szarabb, mint az árfolyama :) Láttam benne lehetőséget, ki is szálltam. Elvileg ez kitörés visszatesztje 200naposig elmászhat.
addig, pedig Te is lehetőséget írtál benne..
nem tudom miért drága nekem minden papír :) talán mert az ország helyzete sz@r@bb mint ahol a papírok állnak
pénteken is ezt csinálta... Addig jár a korsó a kútra :)
Sziasztok.
A Szurgutnyeftyegaz orosz olaj- és gázipari vállalat nagy mértékben túlfizette az osztrák OMV-től megvásárolt 21,2 százalékos Mol-részvénycsomagot. Ez vagy egy átvételi kísérlet előkészítését jelzi vagy azt, hogy a Szurgutnyeftyegaz tovább akarja adni a pakettet más állami kötődésű orosz cégeknek – olvasható a washingtoni Jamestown Alapítvány elemzésében.
http://index.hu/gazdasag/vilag/2009/04/06/tovabb_nyomulhatnak_az_oroszok_a_molban/?rnd=82
szép csendesen araszolgat felfele...
Azért sokan játszanak a 11400-es sávtetőre.Kinek lesz igaza ??Ma 11000,és 12000 is könnyen meglehet.....
veszik töretlenül.
:)
no lassan kikapják a 11300at ahogy elnézem.
aha azok akiknek térkép e táj? és mammont imádják? minden eladó a haza is.