Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Alpari átverés

#194325 archenius

Nagyon ráizgultam az említett bróker alacsony spreadjére, amit a demó számláján prezentál. A valóság viszont az, hogy az éles és a demó számla spreadje köszönő viszonyban sincsenek egymással!!! Ez csak egy újabb bróker átverés, hogy ügyfeleket csábítsanak!!!

http://img716.imageshack.us/img716/1133/alpari1.png

gl

#194082 Waszeitung

Szét,össze,apró darabokra hogy fájjon neki de piszkosul az Oti és hati vevőnek,grrrrrrrrr!!!!

Re: nincs cím

#189673 Hathor Előzmény: #189671

Nem a lépéssel volt a baj, hanem a magasabb visszajövésre várással, mert a váll teteje 22.260és picivel fölé mutatott, 22.220ig el is jött.. a fej-váll irány biztos volt, de 22Kig mutatott kb.. és a nagy beöntés után már csak 22.070en kaptam fel a fejem, abból 40Ft a broki díj az 220.030, és az adat utáni leöntés vissza szokott nézni a leöntési szintre.. mondtam a kinti futikat meg vételen láttam, így bizonytalanságot okozott az egész.. előtte volt két kanyarom, de 200és 100ponttal

#189671 Pityke35 Előzmény: #189602

Betettél ma buxtopikba egy fej vállas csártot ami a pincébe mutat...no én ezen felbuzdulva és értelmezve nyitottam egy shortot 22130-on a 22500 mellé.

Nem értelek...beteszed...jó is és nem lépsz. A gondolkodás megöli a tetteket!

Én köszönöm a csártot mindenesetre! :))

#189602 Hathor Előzmény: #189597

szerkeszteni már nem tudtam, mert hosszú lett, így jó hogy ctrl Cztem.

de jó neked :))

én csak tőzsdével álmodom.. el sem bírok aludni..

ha felébredek, rögtön gondolkodom na hol áll sydney, kína stb..

kóros...

egyébként meg jó nagyot tudnék szentségelni ma...

elég sok mindent kihagytam, egy szelet jutott csak a 10szeletes tortából..

pont ma kellett nekem futi indikátoros vételi jeleket figyelnem visszatesztként a szakadás közepette... brrrrr..

meg volt a terv és elfuttak a dolgok az orom előtt a 14.30as adattól kezdve..

utána folyamatosan azt mondtam.. itt már minek 100pont a támasz, megint száz, megint száz.... :((((......

brühühü..

na de veszteség nem ért ma, 25k nyereségből 8 a brokié, kapja be..

pedig milyen szépen fel akartam építeni 10xekkora pakkot az egy szeletből, és mi van ha 10szelet lett volna.. még a szemét otpt is kihagytam miatta, pedig reggel be is írtam nyitó előtt a topicjába, mondom hatival jobban megfogom hosszabbra..

na mindegy..

#189597 Hathor Előzmény: #189514

de jó neked :))

én csak tőzsdével álmodom.. el sem bírok aludni..

ha felébredek, rögtön gondolkodom na hol áll sydney, kína stb..

kóros...

#189514 Josef Előzmény: #189511

Ba+ssza+ hogy sose álmodok lóvéval.... mindig pecázok, kutyát futtatok, autókkal foglalkozom álmomban....

Tőzsdével még nem álmodtam... pénzzel se... ( pedig nagyon foglalkoztat az életben és voltam már pénz miatt "befordulva" )

#189511 Rozsdáskilincs Előzmény: #180857

Eccer nekm egy köteg lé (sok nagyon sok)esett ugyan igy. Nem haboztam gyorsan értenyúltam mig mielőtt véletlenül elindul az öblités:D

ide is, hagy tudja minde…

#189502 TrogerBroker

ide is, hagy tudja mindenki mily képességek birtokában vagyok...

K...életbe.. Ma éjjel álmomban egy monitor előtt ültem és 660 volt a rába... Ma meg nem is nagyon voltam gép előtt.

3-adszor nem hallgatok álmomra ha részvénnyel álmodok. Eddig mind bejött volna...

2007-ben 800-as Genesisnél álmomban 2500 volt.

Telekomnál egyszer megálmodtam hogy bezúg, nem adtam el...

Innentől kezdve ha részvénnyel álmodok megjátszom full tőkével, de lehet áttéttel is !

A tuti tippet meg átadom akárkinek 25 % ért. :D

( Ja ! Édesanyám boszorkány az ő anyai ágáról... Úgylátszik én is örököltem egysmást.... )

Re: én idióta :-)

#186262 Very Mary Előzmény: #185300

most folytathatnám hogy ha ma vagyok akkor pluszban is zárhattam volna őket...egy dolog megnyugtat viszont: gyors esésben a (be nem adott) stopszintem alatt voltunk, betartottam a saját magam által felállított szabályt

én idióta :-)

#185300 Very Mary

bazz...én állat délután nem okéztam le a stop megbízást hatiban...visszajövök ott virít az ablak...záróban éppenhogy ki tudtam vágni azt a pár longot a p...ba

2 hónapja nem voltam poz…

#183550 Nemletezik

2 hónapja nem voltam poziban és mivel most nincs sok időm beszállok valamibe úgy fundamentálisan akár több hónapig. Ki is választottam az arany certit 7x tőkeáttétellel. Hát nem rögtön 20%-ot esett a szemét.