kikapcsolódásnak, feszülség oldónak...
kikapcsolódásnak, feszülség oldónak...
ismerem, teli sírtam miatta pár párnát:))))))
Ez az újabb modell, targa verzióban nincs ennél jobb autó az én igényeim szerint..
van egy hangja
lenne ötletem, mit sütögessenek...:)))
Föleg, ha más nem is tudott róla.....mint általában......
"... belügyi és a közlekedési tárca gyártásra és forgalmazásra szóló pályázatán 1989 decemberében nyert először az Energiagazdálkodási Intézet és a Győri Autójavító Vállalat; ez az intézmény és állami cég alapította 1990 februárban – néhány magánszemély társaságában – a Plaketet. Az állami megrendelő annak idején aligha szabott kemény feltételeket, legalábbis a kontraktus külön felhívta a figyelmet a szükséges gyártósor beszerzésére. Ugyanakkor a szerződés aláírói eleve hosszú távú együttműködésre készültek: a Belügyminisztérium leszögezte, 2005-ig nem ad megbízást más vállalatnak rendszámtábla gyártására. A pályázat a korabeli hírek szerint felkeltette a Gazdasági Versenyhivatal érdeklődését is, amely végül nem talált rajta fogást."
Erre mondják azt, hogy aki közel ül a tűzhöz, az sütögetheti a sajátját ...
pfff, hogy felismerte magától a piaci rést...
Milliárdos hasznot hoz a rendszámtábla-biznisz
http://hvg.hu/gazdasag/201005_RENDSZAMTABLABIZNISZ_BIZToS_BEFuTo_Egykezes.aspx
Most akkor a Kisgazdák? Esetleg a Jobbik? Bármelyik párt is állna mögé, meglenne a hatása.
Nem ez a lényeg.
taxisokat szdsz mozgósította, itt csak az sztrájkol akit maguk akarnak.. lásd 2006ősz
Az ott lecserélt pár éves de kifogástalan állapotú autókat meg ****á adóztatnák mire hazahoznánk ...
Szándékosan írtam adót és nem reg díjat, mert efféle baromság nincs külföldön. Kezdek kiborulni emiatt. Akkora terheket raknak az autósokra amit a magyar átlag már nem bír el. Érlelődik az egykori taxis sztrájk ismét ...
most akartam linkelni...
A legelső 100e.be kerül és 46.250 ft vagyonadót kell fizetni. Ezek teljesen hülyék. Ütném, vágnám azt, aki kitalálta ezt...
nagybátyámnak egy ilyen gmc-je van, brutális, hát még a motorhang :)
A gyerekek imádták, akkora hely volt benne, hogy nem akartak kiszállni belőle, ha hazaértünk.
A tolóajtón, szerintem még mindíg ott van a karc, amit a fiam csinált, úgy, hogy a kinder tojás műanyag belső részével karistolt össze, két kézzel.
Drapp bőr volt benne, fotelekkel.
Egy dolog nem tetszet, persze a magyar utak miatt, a futómű.
Egyszerűen, pattogott az úton.
elég brutál és adó köteles:)
Ez az én autóm volt, olyan 12 éve, szerettem:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/astro/chevrolet_astro-3548374