Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: http://www.bet.hu/newkibdata/103549256/PHYLhird_Trierra.10.02.03.pdf

#188425 bajkusz Előzmény: #188416

Nocsak.. lehet, hogy a francia nyulak olvasták a közleményt? Valami mocorog.

Remélem nem nyúlbogyó lesz a vége. Jó lenne már egy kis UP.

Re: http://www.bet.hu/newkibdata/103549256/PHYLhird_Trierra.10.02.03.pdf

#188420 bajkusz Előzmény: #188416

A nyulak csak nyúlszivű befektetők... nem mernek belevenni (egyelőre)

Pedig ha nyúl lennék én biztos betankolnék most:-)))))

Re: nincs cím

#188411 hosszhuszár Előzmény: #188290

A PHYLAXIA 1912. Holding Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság (1113 Budapest, Bocskai

u. 77-79.; a továbbiakban úgy is, mint „Holding”) tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket, hogy a

regisztrációs eljárás befejezıdött és a „TRIERRA” elnevezéső koncentrált gyógypremix termék

megkapta az engedélyt a forgalomba hozatalra.

A Holding, majd alapításától kezdve az általa 50%-ban tulajdonolt Phylaxia Pharma Zrt. közös

finanszírozásában végrehajtott, jelentıs erıforrásokat igénylı többéves kutatás-fejlesztés

eredményeként megszerzett engedély birtokában megindul a piac által régen várt készítmény

gyártása a PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. bábolnai üzemében. A termék néhány héten belül

megjelenik a hazai piacon, majd késıbb nemzetközi forgalmazása is megkezdıdik.

Az originális törzskönyvvel rendelkezı „TRIERRA” unikális a maga nemében, hiszen az

állatgyógyszerek európai piacán eddig nem volt forgalomban ilyen koncentrációjú, a korábbi

termékeknél nagyobb biológiai aktivitású gyógypremix.

A „TRIERRA” forradalmasíthatja a nyúltenyésztést. Az új termék - amely egyaránt szolgál a

megelızésre és a hatékony kezelésre – a regisztráció során végzett toxikológiai és mikrobiológiai

vizsgálatok eredménye szerint több, mint 90 %-ban képes mérsékelni a házinyulak felnevelése

során jelentkezı, emésztıszervi megbetegedésekbıl adódó rendkívül magas elhullást. A termék

gyártása és forgalmazása nagy piaci lehetıségeket rejt magában. A nyúltenyésztés az Európai

Unió országai közül elsısorban Franciaországban és Olaszországban meghatározó, de a többi

uniós országban is egyre nagyobb az egészségesebb, könnyebben emészthetı húsok iránti igény.

Az új termék regisztrálását, gyártását majd forgalomba hozatalát három éves kitartó, komoly tıkét

felemésztı, türelmes tervezés, kutatás-fejlesztés és a bejegyzést lehetıvé tevı precíz

adminisztráció tette lehetıvé.

PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt

#188290 hosszhuszár Előzmény: #188286

Inkább :DDD

Ha igaza lesz hercegnek, a 60-70---130-al, akkor nagyon gyorsan dobáld el a papírkáidat, szerintem, mert ha esetleg azt kihagyod, belecsücsülsz újabb egy évre.....szerintem.

Ez egy ilyen papír, itt senki már nem jár jól, hosszútávon, csak a cég, ennyi.

#188286 bajkusz Előzmény: #188189

Szia Sly! Ok ez tiszta sor. Egy újabb elit klub, amelybe nem kerülök be :-( vagy inkább :-))

#188231 Kissherceg Előzmény: #188224

no gondolom ebben is csinálnak ilyen ecos sztorit. 60-70--> 130köré...:) azt kell megvárni :)

#188183 Zotya32 Előzmény: #188172

ahhoz még 100 ft-os névértékű papírral kellett rendelkezni :)))

amúgy fogalmam sincs, mi határozta meg :)

#188172 bajkusz Előzmény: #188081

Ez most jó jel, hogy előkerült Jenő bátyám vagy épp eladási szignál? :-)

Bár ahogy elnézem én is "krém tagságra" hajtok épp a kis pakkom tartogatásával. :-)))

Tényleg, mi a klubba lépés kritériumai? Mekkora pakk mekkora idő és mekkora bukó kell hozzá?

Vagy orvos állapítja meg? (esetemben lassan ez a szint jön) :-)

Nem akarok tiszteletlen lenni, ez komolyan érdekel.

Szép napot mindenkinek!

#188131 rbbj11 Előzmény: #188081

jaj de szép ez a lila felső :) Végre, olyan rég láttam Önt. :) Azt hittem, már az Ön hite is elszállt :)

#187983 rbbj11 Előzmény: #187962

saját magára? :)))) Lehet, csak egy meber kereskedik, és az adja-veszi magának a papírokat? ;)))

#187962 Peti84 Előzmény: #183509

Mennyi kiszórni való papír maradhatot nekik kb.? (Feltételezve, hogy nem az apportos papírokból repültek.) Mostanában valahogy nem írogattam a forgalmakat, de a mai nap is szép db szám ment el. Lehet, hogy saját magára öntötte?