Nocsak.. lehet, hogy a francia nyulak olvasták a közleményt? Valami mocorog.
Remélem nem nyúlbogyó lesz a vége. Jó lenne már egy kis UP.
Nocsak.. lehet, hogy a francia nyulak olvasták a közleményt? Valami mocorog.
Remélem nem nyúlbogyó lesz a vége. Jó lenne már egy kis UP.
A nyulak csak nyúlszivű befektetők... nem mernek belevenni (egyelőre)
Pedig ha nyúl lennék én biztos betankolnék most:-)))))
Kicsit túlfényezett a hír.....
http://www.bet.hu/newkibdata/103549256/PHYLhird_Trierra.10.02.03.pdf
Éljenek az egészséges nyuszkók.
Indulhat az árfolyam 130 felé...
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság (1113 Budapest, Bocskai
u. 77-79.; a továbbiakban úgy is, mint „Holding”) tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket, hogy a
regisztrációs eljárás befejezıdött és a „TRIERRA” elnevezéső koncentrált gyógypremix termék
megkapta az engedélyt a forgalomba hozatalra.
A Holding, majd alapításától kezdve az általa 50%-ban tulajdonolt Phylaxia Pharma Zrt. közös
finanszírozásában végrehajtott, jelentıs erıforrásokat igénylı többéves kutatás-fejlesztés
eredményeként megszerzett engedély birtokában megindul a piac által régen várt készítmény
gyártása a PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. bábolnai üzemében. A termék néhány héten belül
megjelenik a hazai piacon, majd késıbb nemzetközi forgalmazása is megkezdıdik.
Az originális törzskönyvvel rendelkezı „TRIERRA” unikális a maga nemében, hiszen az
állatgyógyszerek európai piacán eddig nem volt forgalomban ilyen koncentrációjú, a korábbi
termékeknél nagyobb biológiai aktivitású gyógypremix.
A „TRIERRA” forradalmasíthatja a nyúltenyésztést. Az új termék - amely egyaránt szolgál a
megelızésre és a hatékony kezelésre – a regisztráció során végzett toxikológiai és mikrobiológiai
vizsgálatok eredménye szerint több, mint 90 %-ban képes mérsékelni a házinyulak felnevelése
során jelentkezı, emésztıszervi megbetegedésekbıl adódó rendkívül magas elhullást. A termék
gyártása és forgalmazása nagy piaci lehetıségeket rejt magában. A nyúltenyésztés az Európai
Unió országai közül elsısorban Franciaországban és Olaszországban meghatározó, de a többi
uniós országban is egyre nagyobb az egészségesebb, könnyebben emészthetı húsok iránti igény.
Az új termék regisztrálását, gyártását majd forgalomba hozatalát három éves kitartó, komoly tıkét
felemésztı, türelmes tervezés, kutatás-fejlesztés és a bejegyzést lehetıvé tevı precíz
adminisztráció tette lehetıvé.
PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt
Inkább :DDD
Ha igaza lesz hercegnek, a 60-70---130-al, akkor nagyon gyorsan dobáld el a papírkáidat, szerintem, mert ha esetleg azt kihagyod, belecsücsülsz újabb egy évre.....szerintem.
Ez egy ilyen papír, itt senki már nem jár jól, hosszútávon, csak a cég, ennyi.
Szia Sly! Ok ez tiszta sor. Egy újabb elit klub, amelybe nem kerülök be :-( vagy inkább :-))
no gondolom ebben is csinálnak ilyen ecos sztorit. 60-70--> 130köré...:) azt kell megvárni :)
Minimum 3 éve kell ülni benne, névérték felettről. :-)))
ahhoz még 100 ft-os névértékű papírral kellett rendelkezni :)))
amúgy fogalmam sincs, mi határozta meg :)
Ez most jó jel, hogy előkerült Jenő bátyám vagy épp eladási szignál? :-)
Bár ahogy elnézem én is "krém tagságra" hajtok épp a kis pakkom tartogatásával. :-)))
Tényleg, mi a klubba lépés kritériumai? Mekkora pakk mekkora idő és mekkora bukó kell hozzá?
Vagy orvos állapítja meg? (esetemben lassan ez a szint jön) :-)
Nem akarok tiszteletlen lenni, ez komolyan érdekel.
Szép napot mindenkinek!
jaj de szép ez a lila felső :) Végre, olyan rég láttam Önt. :) Azt hittem, már az Ön hite is elszállt :)
sztm ketten vannak:)))
saját magára? :)))) Lehet, csak egy meber kereskedik, és az adja-veszi magának a papírokat? ;)))
Mennyi kiszórni való papír maradhatot nekik kb.? (Feltételezve, hogy nem az apportos papírokból repültek.) Mostanában valahogy nem írogattam a forgalmakat, de a mai nap is szép db szám ment el. Lehet, hogy saját magára öntötte?