megvolt az OLAJ ETFben a profitom délutánra, ki is száltam - most pihi :)
megvolt az OLAJ ETFben a profitom délutánra, ki is száltam - most pihi :)
világ vége nem is, de talán lesz végre egy korrekcio. Már azon csodálkoztam, h. a legutobbi készletadatokra nem szakdt össze. 65-ös régi céláramat ismét előveszem. És még az is túlárazott állapot lesz
még nincs mihez gratulálni, ez még verébkaki, majd 70 alatt már kezdek mosolyogni, hisz még csak most nyitottam
grat. mint visszaolvashatod én csak 75-ig vártam. egy visszapatt. megvolt, de most csak nézem. Itt a világ vége?
mit tologatom itt a stoppokat. Csak korábban kiszedett, de minden pakk nyerőben. 75,1-en egyébként is kiszálltam volna...
Én is vettem tegnap délkörül. Adat előtt "Kratya féle stop" berakva. Ki is ütötték +0,00001-ben 18 körül.
A céláramig meg nem jött le. Marad a többi lentebbről....
Crude Oil Inventories 2.3M valós 0.4M becsült -3.9M uccsó
ui. bespeizeltek az USAkok böcsületesen (6x több a becsültnél)...
vettem olaj short ETFet (Xetran) úgy 77,8as crude árnál...
kicsit nagyra sikerült az USA készlet (éreztem) :)
Mi történt záróban a 17-es olaj short certivel?! Valaki mellényúlt, és eltűnt alóla az árjegyző? Kb. 30% elmozdulás záróban kicsit durva. :) És nem látni az inverzét a long certiben, meg maga az olajár sem mozdult ekkorát...
olajlongot certiben kiszedte a stop.
De mi legyen a shorttal?
Jó ezeket utólag tudni.
Titotkban számítottam ilyesvalamire, de most hogy van longom is meg shortom is nem tudom melyiket kellene zárni....
Quebec Valerónál finomítói tűz, Nigéria vezeték robbantás, na ez nem volt bekalkulálva a mai emelkedéses napba. Holnap új nap, új adatok, szóval izgalmas lesz:))
75-ig (csak hasaltam) legalább vissza kellene szúrnia, mert így lassan rá kell kötnöm a lcd tévére ha követni akarom a mozgását...
:(
Alapvetően certiben longban vagyok. De hogy tegnap se jött vissza értem meg ma se az egy kicsit furcsa. Meg indítottam egy mini shortot is, de egyenlőre bukó. Ez a tempó nagyon gyors fefelé, szinte nincsennek piros gyertyák ...
szerk: arany 7 nap esését adta vissza 2 nap alatt,
ezüst 2-2, olaj 6-2.
az majd május-június, de hibáztam, nem hittem, hogy így átszaladunk a 76-on.
Hova siettél?
Nem 94-re várod? Ahogy így számolom 1 max. 2 hét múlva ott leszünk...