Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: EURUSD 1.4

#187247 Illuzio Előzmény: #187239

Igen,tipikus "uborkafa"effektus.Az igazság az hogy nem zavar,de más véleményen lévőt kihoz a béketűréséböl majd nem engedi a válaszadás lehetőségét,mert törölteti a fórumot.

#187241 banyaiz Előzmény: #187240

:) ahogy nő a tét egyre óvatosabb ember . de biztos meg van ennek is varázsa ahogy nyomjátok. de ez ennyire egyszerű lenne itt már mindenki milliárdos lenne vsz. :D

#187239 Bakiba Előzmény: #187232

Az alapkérdést sajnos már mindenki elfelejti, vagyis etikus-e egy ingyenesen működő oldalon, reklámfórumot nyitni, és fizetős blogot hirdetni. Szerintem, nem.

A többi már csak következmény!

Nem akarok vitázni, akik ismernek azok ismerik a véleményemet, de ne felejtsük el honnan indultunk.

#187236 banyaiz Előzmény: #187111

ok jó ez a példa, tetszik meg minden, de tételezzük fel, hogy a tőke nem 1000 EUR, hanem 1 millió EUR, akkor is az lenne a logikus kereskedési stílus, hogy feldobod egy pillanatnyi piaci mozgásra a tőkéd 5%-át amit lehet elbuksz 10 sec múlva, ha rosszul vetted fel a pozíciót?

Szerintem ez olyan embereknek lehet vonzó akik viszonylag kis pénzt forgatnak és abból nagyon gyorsan nagyon sokat akarnak csinálni, aztán ez kb ezerből egynek sikerül a többi meg mindenét elbukja, de cáfoljatok ha nincs igazom mert csak mint kívülálló ugatok bele nem szoktam így kereskedni.

#187232 Illuzio Előzmény: #187226

Üdv mindenkinek,szia robaj.Letiltattad az általad indított reklámfórumot és most (megerősítést vártál azoktól akik hasonlóan kereskednek mint te,50-50% az eredmény) itt folytatod.Nem kritizálni akarom a tettedet de továbbra is tartom a véleményem,kérj elnézést Sanguistol.Ja és ma van az utolsó ingyenes hozzáférés.

#187226 rbbj11 Előzmény: #187222

ja, és megkövetem magam, DT-vel valóban tartósan, átlagban is elérhető a tőke (bruttó!!!!) 10-15x-zése, nem lesz hullócsillag feltétlenül az illető. Ugyanakkor ha helyesen adózik utána...és hozzáveszem, esetleg mennyi haja hullik ki időnként...És akkor az illető valóban ebből él, tehát nem lesz passzív a jövedelem, így nem is marad meg a mondjuk nettó 7x-ezett tőke az év végén, mert közben mint fizut kiveszi a hozam egy részét.

De túlragoztuk, most már mindenkinek minden világos, betévedő kezdőnek is, és így már nyugodt vagyok :)))

Re: nincs cím

#187225 rbbj11 Előzmény: #187215

így van, és növekvő tőke mellett ezért ált. csökken a tőkére eső hozam is. Mert nem megy bele a trader már olyan agresszív dolgokba.

#187223 rbbj11 Előzmény: #187199

Épp sztem a pszichó miatt képes megcsinálni - legalábbis robotok nélkül :)

#187222 rbbj11 Előzmény: #187195

igazad van, én ebben nem is vitatok semmit. Így teljes a kép ;)

Örülök, hogy ezt is olvassák, akik olvasták a többit, és így már árnyalt a képük.

Ennyi. :)

#187221 Spade Előzmény: #187219

kratya,

Én egy szóval se kötözködtem, és nem is fogok :) csak kérdeztem. Sztem nem szégyen megismerni egymás gondolatait a piacról, meg kérdezni sem.

Viszont archenius felvetett egy érdekes kérdést h hogy viszonyul az átlagos nyerő az átlagos bukóhoz ? Abban igaza van h ez tényleg lényeges kérdés a kereskedésben. Persze azt nem értem hogyha stopod üt ki, ezt mondtad egyik gyengeségednek (mert visszamegy a profit nullába) , akkor hogy jöhet össze a nagy bukó ?

#187219 kratya Előzmény: #187210

Na most ha ehhez az általam leírt sorokat hozzá fűzöd (pár bejegyzéssel lentebb), akkor az egész úgy működik, hogy kézzel nem csak azt kötöd amit a leprogramozott rendszer kötne, hanem adod veszed az általad nevezetesnek tartott pontokat, amiket a progi kihagyna, így jóval több kötésed van mint amiről Zoli beszél a progival kapcsolatban, ezért van az hogy a ritka nagy bukokat, bőven ellensúlyozza a sok kicsi plusszos kötés.

Nem mindegy a kereskedési idő például, ez bebizonyosodott az elmúlt két hónapban. eurusd pl. magyar idő szerint folyton csorgott csak, kb fél nyolctól, nem a longot keresem ilyenkor már

Reggel kb 6-6.15-től pedig felfele ment kb 7- ,fél nyolcig.

Ha kézzel is kötsz rá akkor (Én legalább is), akkor teljesen más M/M-el, és ilyenkor az alap stratégiát MEGHAGYVA, de mégis más stratégiával dolgozom mint a progi, ill. bele veszek egy harmadik rendszert is, ami szintén a megerősítést szolgálja.

Ebbe most nem akarok bele menni, de ez így van (Zoli érti miről beszélek)

Részemről lezártnak tekintem a témát.

#187218 archenius Előzmény: #187210

Nyereség szempontjából nem fő tényező a találati arány. Van leprogramozott stratégiánk, ami 90% fölötti, mégsem tud duplázni még éves szinten sem 100 db feletti kötésből. Túl nagyokat bukik a nyerőkhöz képest. Viszont ez fordítva is lehet igaz, több pici vesztőt ellensúlyoznak a masszív nyerők rosszabb találati arány esetén is.

http://img688.imageshack.us/img688/7051/statement.png

Szerintem is zárjuk le, nincs mit bizonygatni. Aki akarja elhiszi, aki meg nem, az kételkedhet.

minden margin és a hozzá…

#187215 Dr. ursi

minden margin és a hozzá felvett pozíció kérdése.

a többi csak humbug :o)

egész másképp lehet és kell kereskedni 100e-vel, 10e-vel vagy 1e-vel.

ennyi.

#187214 kratya Előzmény: #187210

Ha betartom a szabályaimat, amire az elmúlt két hétben 90%-ban példa volt :-) akkor amiről lentebb írtam bizony akkor elvileg 80%-os. és ebben Archenius, is meg tud erősíteni, több okból is kifolyólag.

Nem számoltam még ki, de bizonyított tény! :-)

De még mielőtt bárki nekem esik, előre bocsátom, hogy részemről befejeztem ennek a kérdésnek a továbbiakban a feszegetését, és azt is el kell mondanom, hogy ennek az egésznek, nem én vagyok a kiötlője!

Én úgy érzem, hogy eléggé kiveséztük, az utóbbi két hétben a miérteket telefonon, és eléggé komplexen kell nézni a dolgokat, de annál egyszerűbben!!!!!

Valamint ha a régebbi bejegyzéseket vissza olvassa valaki, akkor abból bízzony sokszor láthatta, hogy az esetek többségében, mikor a pozi be volt írva időhöz kötve az ár hol volt, tehát nem utána napokkal, és órákkal írtam be hanem kb 1 perc eltéréssel (kivéve a reggeli pozikat)

Én az esetek 90%-ban Dt-zek (és ez a nem mindegy, hogy valaki Dt-ik, vagy Swingel) M5-ön ergo teljesen más a kereskedési stílusom mint itt sok más embernek, és innen nézve szerintem kivitelezhető éves átlagra a napi 10%.

Innen a fórumról két ember nagyon is jól tudja, hogy hogy szoktam kereskedni (Lilia, Zoli), valamint Sanguis is tudja jól, hogy bizony van M5-ös dt-es stratim amivel bizony pontokat, de ha úgy adódik akkor sokszor 10 pontot ki lehet szedni a piacból, mi több, ezt Robi is ismeri.

Az elmúlt pár hónapban, pedig szinte már csak eurusd, és gbp usd pozikat veszek fel semmi mást.

De azt is beismerem mindenki előtt, hogy nekem bízzony sokszor saját magammal (nem szerettek veszíteni (de ki szeret?), ezért átlagolok), és a kötési kényszerrel gyűlik, meg a bajom, valamint azzal, hogy stoppal szeretek zárni.

Pénteken pl 6 pozim zárt 0-ban, amiből mindegyiket min. 5 pontban, de van amelyiket többen (és nem csak 0,1 lotos kötés volt!), le tudtam volna zárni, de nem tettem.

Ha érdekel küldök kötéslistát.

Ennyi