Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: EURUSD 1.4

kratya Előzmény: #187210

Ha betartom a szabályaimat, amire az elmúlt két hétben 90%-ban példa volt :-) akkor amiről lentebb írtam bizony akkor elvileg 80%-os. és ebben Archenius, is meg tud erősíteni, több okból is kifolyólag.

Nem számoltam még ki, de bizonyított tény! :-)

De még mielőtt bárki nekem esik, előre bocsátom, hogy részemről befejeztem ennek a kérdésnek a továbbiakban a feszegetését, és azt is el kell mondanom, hogy ennek az egésznek, nem én vagyok a kiötlője!

Én úgy érzem, hogy eléggé kiveséztük, az utóbbi két hétben a miérteket telefonon, és eléggé komplexen kell nézni a dolgokat, de annál egyszerűbben!!!!!

Valamint ha a régebbi bejegyzéseket vissza olvassa valaki, akkor abból bízzony sokszor láthatta, hogy az esetek többségében, mikor a pozi be volt írva időhöz kötve az ár hol volt, tehát nem utána napokkal, és órákkal írtam be hanem kb 1 perc eltéréssel (kivéve a reggeli pozikat)

Én az esetek 90%-ban Dt-zek (és ez a nem mindegy, hogy valaki Dt-ik, vagy Swingel) M5-ön ergo teljesen más a kereskedési stílusom mint itt sok más embernek, és innen nézve szerintem kivitelezhető éves átlagra a napi 10%.

Innen a fórumról két ember nagyon is jól tudja, hogy hogy szoktam kereskedni (Lilia, Zoli), valamint Sanguis is tudja jól, hogy bizony van M5-ös dt-es stratim amivel bizony pontokat, de ha úgy adódik akkor sokszor 10 pontot ki lehet szedni a piacból, mi több, ezt Robi is ismeri.

Az elmúlt pár hónapban, pedig szinte már csak eurusd, és gbp usd pozikat veszek fel semmi mást.

De azt is beismerem mindenki előtt, hogy nekem bízzony sokszor saját magammal (nem szerettek veszíteni (de ki szeret?), ezért átlagolok), és a kötési kényszerrel gyűlik, meg a bajom, valamint azzal, hogy stoppal szeretek zárni.

Pénteken pl 6 pozim zárt 0-ban, amiből mindegyiket min. 5 pontban, de van amelyiket többen (és nem csak 0,1 lotos kötés volt!), le tudtam volna zárni, de nem tettem.

Ha érdekel küldök kötéslistát.

Ennyi