Re: EURUSD 1.4
kratya Előzmény: #187176Nem visztek bele semmibe! :-)
De ha van egy szigorú M/M-ed, és van rá egy jó stratégiád, és szabályod (pl. napi max 3 bukó ,(-105 euró azaz -10%, lásd lejjebb érthető lesz)) utánna befejezzem a kereskedést) bizonyos pontokat adsz veszel nagyobb tőkével pár pontra vadászva 10 pontos stoppal, mindegy gondold végig.)
csütörtökön nyitottam gbp usd-t 1,6273-on nézd meg most hol van ez két nap, persze elmehetett volna a másik irányba is, de azért van a stop, és valamiért ott nyitottam!
Ha csak 1000 euros tőkére vetítem 0,1 lottal, az 20% .
Amúgy alant leírtam vagyon, hogy valszeg nem tartod be az 1%-os szabályt, hanem 5-10% között dolgozol.
Ezzel elmondtam mindent azt hiszem.
Évesítve meg lehet csinálni vallom, de azt is írtam, hogy nagyon ott kell lenni, és csak ezzel kell foglalkozni!
Én úgy gondolom, hogy itt sokan dolgoznak mellette, (én legalább is igen), de az elmúlt két hétben kivettem 100%-ot, és floatingolok 728 pontot két pozival, ami természetesen olvadhat mint a gép, de ez megint saját stratégia függő történet.
Ha veszel 1000 eurot, akkor egy tíz pontos stop 10 pontos befektetéssel (-35euró) 1:500 tőkeátéttnél 100 euro befektetésnél, 50000 egység, 0,5 lot ami a tőkéd 10%-a. ha megfelelő helyen nyitsz akkor ki lehet kapni a min. 5 pontot, (ha korrirol beszélek), ha pedig trend irányba kötsz akkor min 10-20 pont.
Akkor kiszámolható, hogy pluszban mennyi az annyi.
természetesen ez mind csak a DT-re vontakozik, M5-M15-ön, így tudod darálni a a piacot.
Ha buksz akkor elbuksz -105 eurót, ha nyersz akkor meg......
Ez legyen a max lot szám mondjuk.
Ha kisebb lottal kötsz akkor (pl. 0,2-0,3-al) sokkal nagyobb a mozgás tér.
Nem a kezdőknek szántam a beírást (amúgy én is annak tartom magam), csak reagáltam a napi 10%-ra és mindenki vérmérsklete szerint kereskedik.
Amúgy nekem is volt szintén beírtam a fórumba 720% 1 hét alatt (de többen tudnak róla, ha mégsem írtam be), és én is ledaráltam a hülyeségemmel.
Na ez a pszichológia semmi más
Részemről befejeztem egyébként.
ennyi.