Ennyim meg bot és léc nélkül, síjel a pelusba, szemrebbenés nélkül :))
Ennyim meg bot és léc nélkül, síjel a pelusba, szemrebbenés nélkül :))
Ügyes Gyerök! :)
Az enyémek bot nélkül nyomják...osztrák iskola! :)
Na megvolt idénre Szentistván is. Az ottani sorállós hétvégékből évente egy is elég, nem csalódtam. Egyébként a pályák nagyon jók voltak. Még a kezeletlen feketén is lejöttem egyszer. Ki kellett próbálnom, mert arra nem minden évben jut elég hó...
Idén ismét sikerült megállapítanom, hogy ide hétköznap kell jönni. Legalábbis akkor, ha a síelésben akarok elfáradni. :) Remélem előbb-utóbb azért ők is szereznek egy négyüléses felvonót, és akkor minden rendben lesz.
Jót csúszkáltunk szombaton, majd hazafelé az úton is. :) Minden pálya nyitva volt, ami ritkaság számba megy. A 4-es 5-ös pályákon azért kellett néha köveket kerülgetni.
Most hétvégén megjátszunk egy hasonló menetet Mátraszentistvánon, ebben az idényben még nem voltunk ott.
Mindjárt indulok Eplénybe. Holnap csúszom egy jót a családdal.
Szevasz!
Most jöttünk meg! :) A fiamat sikerült megtanítanom síelni a (lányom már tudott)...tlkp azért mentünk oda.
Nem volt rossz, de vasárnap vagyon nagy volt a nyüzsi, főleg a pálya alján.
Aszem elugrunk máskor is pár napra...olcsó! :)
Bocs, nem voltam net előtt egy hétig, hajnalban jöttem meg Val di Fiemme-ből, ami szuper volt.
Voltatok Eplényben? Ahogy látom a neten, már az összes pályájuk működik.
Mi helyben szálltunk meg, a Holle Anyóban. Szállás és síbérlet is üdülési csekkel fizetve.
Ha már egyszer túljutsz a jegyvásárláson (csak hétvégén hosszú), a liftnél már nincs semmi gond. Buckával csak kevéssel találkoztam.
http://www.origo.hu/sport/jegkorong/20100126-tomegverekedes-a-tizevesek-hokimeccsen.html
mikor még az ember azt hinné,milyen aranyos gyerekek.:)))
Hó de jó h benéztem ide...Eplényt nézegettük a családdal, a hét végére...Fónyódon tudunk aludni...úgy látom Neked tetszett...két gyerekkel mennénk bemelegíteni.
Mennyit kell várni a felvonóra? Sok a bunker? Családi jegy van? Sielők.hu-n nem ír.
Kösz, de nekem az most messze van (meg itt is "akad" lehetőség), de mivel minden érdekel, emiatt kérdeztem.
Decemberben terveztem kipróbálni pár hazai pályát, de sajnos nem jött össze.
Gyere, jó kis hely ez, itt van a szomszédban (nekem), hétvégén tömve van, de hétköznapokon tökéletes választás lehet.
Jó volt. Hétvégén kicsit sokan voltak. Iszonyat sor volt a pénztárnál, de a liftnél már alig kellett várni. Jól bírta a pálya a tömeget, csak a legalsó letörés (amit az alsó webkamerájuk szokott mutatni) jegesedett ki eléggé. Hétfőn még szuperebb volt, mert nap közben alig voltak. Egész estig jó volt a hó.
Párszor lejöttem a feketén is, egész kellemes élmény.
A gyerkőcöm nagyon belejött a síelésbe az 1km-es kék pályán, alig bírtam tartani a tempót. Kezdi pedzegetni a párhuzamos fordulót. Az ugratók után rendszeresen párhuzamos lábbal, nagy íven farolva állt meg.
Tökéletes előkészület volt a jövő heti olasz úthoz.
No, milyen volt? Még sosem jutottam el oda, pedig kiváncsi vagyok.