Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Nocsak. Valami mocorgás …

#184178 bajkusz

Nocsak. Valami mocorgás van.

Remélem jó dolog sül ki belőle.

Vagy ez csak a nagy esés utáni természetes korrekció, mielőtt tovább esik?

Jó lenne érteni hozzá.... :-)))

Re: nincs cím

#183696 Johny King Előzmény: #183692

Beszámítanak, mindent szart névértéken, majd a tulajok az apportért kapott papírjaikat, gyakorlatilag, a névérték felén, harmadán azonnal eladják!!!

#183524 Peti84 Előzmény: #183509

Én személy szerint még lentebb várnám. De lehet régi beidegződés a 8 ft-os (64) vétel, mint tavasszal (persze akkor volt puffer).

#183509 Johny King Előzmény: #183480

Ha keddig nem keltkeztetik, akkor megdöntik a 68 napos rekordjukat!

Furcsa a KEG-et kb. fele ennyi idő alatt megoldották, az sürgős volt, ez nem az!

Szerintem csak egy telefon, és húzzák ameddig lehet!

Most úgy tűnik nekem, hogy ez a kb. régi 9 Ft-os szint mindenkinek nagyon "tetszik"...

#183507 Johny King Előzmény: #183480

Több az, mint 3 millió..

Most nem tudom megmondani, hogy pontosan mennyi, mert nem dolgozom, és bent van a nyilvántartásom...:-))

#183480 Peti84 Előzmény: #183477

Persze hogy járna bünti, nekik sok minden miatt járna bünti, de párnap ide vagy oda.

Régebben azt jan.20-21-ét gondoltam valami miatt a keltezésnek, de hivatalosan nem történt semmi. Az a 3 millió papír nekem is piszkálja a szemem ami elrepült itt néhány nap alatt.

#183477 Johny King Előzmény: #183455

Az elég nagy baj lenne!

Azért bünti jár!

Mert, ha így van akkor nem jelentették be a papírok Keller általi keletkeztetésének időpontját!!!

#183455 Peti84 Előzmény: #183176

Johny nem lehet hogy már repültek kifele mostani apportolásból papír? (Az elmúlt néhány napban?)

Kezdenek rácuppanni, ma …

#183450 vandrew

Kezdenek rácuppanni, ma még nem volt öntés...

#183374 Kutató Előzmény: #183186

Érdekes és tanulságos eszmecserét folytattatok herceggel! Tetszett, olvastam volna még többet az elemzéseitekből.

"Mivel a shortra spekuláltam a phylnél, és egy másik papír hamarosan megvalósuló bennfentes kerekedésére, remélem a meglévő phyl pakkom többszörözésre kerül..." Vásárolsz 64-70 körül?

"gyűjtik majd az aldókat, mint a nyáron, illetve mint most a humetnél!" Mit gyűjtöttek? Ezt nem értettem.

Ha jól gondolom azt várjátok mint tavaly a 8x előtt, hogy 130-tól kb 85ig eladott pakkokat visszavásárolják 60-70 körül ülnek rajt, majd egy hír bedobásával egy max kétnapos meghúzás lesz. Ha máskép látod javíts ki.