szépen elvannak...:)
szépen elvannak...:)
lol, ez szép volt, apró tömés volt idáig, lehet ez volt a maradék
de letűnt ez a topic is...
pedig van a rv-ben mozgás :)
Nocsak. Valami mocorgás van.
Remélem jó dolog sül ki belőle.
Vagy ez csak a nagy esés utáni természetes korrekció, mielőtt tovább esik?
Jó lenne érteni hozzá.... :-)))
Beszámítanak, mindent szart névértéken, majd a tulajok az apportért kapott papírjaikat, gyakorlatilag, a névérték felén, harmadán azonnal eladják!!!
Én személy szerint még lentebb várnám. De lehet régi beidegződés a 8 ft-os (64) vétel, mint tavasszal (persze akkor volt puffer).
Ha keddig nem keltkeztetik, akkor megdöntik a 68 napos rekordjukat!
Furcsa a KEG-et kb. fele ennyi idő alatt megoldották, az sürgős volt, ez nem az!
Szerintem csak egy telefon, és húzzák ameddig lehet!
Most úgy tűnik nekem, hogy ez a kb. régi 9 Ft-os szint mindenkinek nagyon "tetszik"...
Több az, mint 3 millió..
Most nem tudom megmondani, hogy pontosan mennyi, mert nem dolgozom, és bent van a nyilvántartásom...:-))
Persze hogy járna bünti, nekik sok minden miatt járna bünti, de párnap ide vagy oda.
Régebben azt jan.20-21-ét gondoltam valami miatt a keltezésnek, de hivatalosan nem történt semmi. Az a 3 millió papír nekem is piszkálja a szemem ami elrepült itt néhány nap alatt.
Igen, erre gondoltam!
Az elég nagy baj lenne!
Azért bünti jár!
Mert, ha így van akkor nem jelentették be a papírok Keller általi keletkeztetésének időpontját!!!
Johny nem lehet hogy már repültek kifele mostani apportolásból papír? (Az elmúlt néhány napban?)
Érdekes és tanulságos eszmecserét folytattatok herceggel! Tetszett, olvastam volna még többet az elemzéseitekből.
"Mivel a shortra spekuláltam a phylnél, és egy másik papír hamarosan megvalósuló bennfentes kerekedésére, remélem a meglévő phyl pakkom többszörözésre kerül..." Vásárolsz 64-70 körül?
"gyűjtik majd az aldókat, mint a nyáron, illetve mint most a humetnél!" Mit gyűjtöttek? Ezt nem értettem.
Ha jól gondolom azt várjátok mint tavaly a 8x előtt, hogy 130-tól kb 85ig eladott pakkokat visszavásárolják 60-70 körül ülnek rajt, majd egy hír bedobásával egy max kétnapos meghúzás lesz. Ha máskép látod javíts ki.
Mindig is biztos voltam benne, hogy lesz még phylaxiád!:-)))
nem tudom, de ha még lesz pénzem beszállok :)