Volt ilyen? S ugyanígy egy pillanat alatt?
Biztos volt aki megcsinálta, sajna én nem. A 673 még lehetséges támasznak számít szvsz, de inkább extrémre 666-ra álltam volna be. Volnák viszont voltak, így + 5% csak a múlté.
Ez marha gyors volt, de akinek jó helyen volt bent vételi ajánlata, az hamar sokat akasztott....
300k val öntötték le, ha jól látom, pánik gerjesztész, szerintem.
Megnéztem Peti demóban még egyszer.
Ritkán lát az ember ilyet.
Visszavettem a tegnap 726-on kiszórt pakkom 699-en. Jó lesz ez nekem egyáltalán? Nem is tudom mér' nyúlkálok bele, amikor annyira utálom... :-)
Naggyon durva, több, mint 5%, ilyet tán még nem is láttam.. :-)
gyere a papához, cicc:))
én nem voltam gépközelben, valahol 20 alatt vettem volna egy kis pakkot. Majd kiderül, hogy lesz-e még erre lehetőségem... nagyon longos kirázásos a piac, lehet ebből bármi.
Engem is szopat mostanában. Ma 18on álltam bent, de nekem már nem jutott. Múltkor megcsiptem 21en 39en meg kiszálltam 1-2nappal rá. Akkor ment fel persze 60körülig.
Most full kp-ban remélem szarok lesznek az USA makrók! :)
Az utóbbi időben én is mindig buktam vele, ezért is haboztam túl sokáig, nem baj jön még az én utcámba :))
szerk. neked meg persze garatula...
Kivételesen nekem sikerült. 728 eladás (persze bukóban), 720 vétel, lassan megint kidobom. Nem tudom miért vettem egyáltalán, eddig csak buktam vele akárhányszor belenyúltam.
Későn álltam be 19-20-ra, szép kis liftezést csinált, elég ritka ez itt...
708körül veszek csak:)