Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: ?

#45228 Ozzy_ Előzmény: #45226

Az adóparadicsomos dolog az pont erre való. Vegyél egy szigetet a La Manche csatornán, vagy Polinéziában. Sok van eladó.

OTC = Over The Counter, azaz nem tőzsdei ügylet, tehát adózás szempontjából nem szembeállítható a nyereség a veszteséggel.

Ha vállalkozás számlájára csinálod mindezt, akkor a veszteséget úgy tudom le lehet írni kiadásként, de nem vagyok vállalkozó és nem is OTC-zek, úgyhogy ez nem tuti.

Adóparadicsomban meg minden mindegy. Offshore rulez.

#45226 Zabás Előzmény: #45209

Ez az OTC mit is takar?

Én azon vagyok , ha ez a tőzsde dolog bejön elhúzok innen valami adóparadicsomba ahol van internet! :)

Re: FXPRO

#45224 Ozzy_ Előzmény: #45221

Igen, a hasonló jótulajdonságok érdeklenek engem is. Azaz ne legyen OTC (Saxo) és ambrokerrel is működjön, mivel amibroker nyelvezetét kb ismerem és abban írom a kereskedési programjaimat. Ezek alapján én is az Interactive Brokerst ajánlom. Néztem sok más broker vége is. Think or Swim és társai, mind programizható is, de én nem nagyon szeretnék még egy programnyelvet megtanulni, úgyhogy amisoknak IB, kezdő programozóknak meg azt ajánlom, hogypróbálgassák a különböző felületeket, és aztán szóljanak nekem is ;)

Re: FXPRO

#45221 spekulans Előzmény: #45217

Páran már ismertek, én is csak jót tudok mondani az fxpro-rol a külföldi real miatt mindenkinek ezt javasoltam, és ingyenesben ezt is fogom. De aki ismeri és szereti az Amibrokert annak az IB a tökéletes megoldás szvsz. az ami tulajdonságait maximálisan kilehet használni. Ja és nem OTC tehát a veszteség szembe állítható a nyereséggel. Az adózás ugyanugy 20%.

FXPRO

#45217 Zabás

Ajánlanám mindenki figyelmébe az FyPro-t

https://www.fxpro.com/

Magyar kezelőfelület reál adatok, rengeteg devizapár /köztük a mi exotikus valutánk is/, USA blu chipek, Hati, indexek: 1:500 tőkeáttét, Magyar nyelvű kezelőfelület, Metatrader bővithető indikátorok és minden más is, Real adatok és elemzése, csak jót tudok róla írni, minimális kezdőtőke azt hiszem 200$ elég is!

Ingyenes reál demo!

Magyar számlanyítási segítség:

http://hunforex.hu/forex/fxpro

http://kepfeltoltes.hu/090516/194434951_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Persze még ezer más rendszer is van, az a kérdés ki mivel szeretne kereskedni. Devizával állítólag az OANDA a legolcsóbb!

http://www.oanda.com/

A saxo-nál egy a baj, 10000$ alatt nagyon szűkös a kereskedési lehetőség, pl: hányzik a forint !

Nem szeretek más fórumokat, fórumon dicsérni, de itt is nagyon sokat tanultam:

http://prohardver.hu/tema/technikai_elemzes_kereskedes_a_tozsdeken_es_devizapiacon_programozott_kereskedes/friss.html

#45209 Ozzy_ Előzmény: #45194

Saxo az OTC ügyletek köt, azazjó magyar szabályozás szerint nem lehet leírni szembeállítani a veszteséges trédeket a nyereségesekkel adózás szempontjából. Szólj, ha tévedek.

Sőt akkor szólj igazán, ha tudsz megfizethető megoldást ennek a hülye adózásnak az elkerülésére. Én minden adót befizetek, amit kell becsületesen, de ha veszteségesre jövök ki mielőtt elkezdeném az egészet, akkor inkább el se kezdem.

Biztos van erre jó megoldás, csak még senki nem írta le.

Elég sok emberrel tartom privátban is a kapcsolatot, úgyhogy ha nem akarod fórumba, jöhet privátban is a megoldás, akinek kell, annak tovább adom és mégse látszik mindenki számára.

Előre is köszi

#45175 spekulans Előzmény: #45174

Herceg megkért, hogy másoljam ide tehát itt a Interactive Broker.

Igaza van redend barátomnak magához az amihoz, is van olyan scener amit úgy állítasz be ahogy akarsz. Viszon az IB-röl annyit tudni illik számla nyitás 10000 dolcsi. A minimális díj aminek a számlán kell hogy legyen 2000 dollár. A díjak pl S&P futi letét díja nincs 2000.

Lépésköz 0.25 pont egy lépésköz 12,5. Tehát 1 pont 50 dolcsi és a broki díj 2,4 dollár per láb.

Tehát egy lépés köz már nyereséges. Viszont annyit tudni kell hogy az USA-ban egyedi részvényekben, 25000 dollár alatt csak 3 dt indítható hetente ha megszeged 90 napra felfüggesztik a ker jogod. De ez a futikra nem vonatkozik. Tehát kiutalsz 10K 3nap után vissza utalhatsz akár 8K.

#18259 Kitano Előzmény: #16464

Ígéretem szerint új info a BPForex ProTraderről:

1. Lehet a 4 magyar blue-ra napon túl shortot nyitni.

Díjak:

Devizapároknál a spread, indexeknél: 4,5 EUR/kötés, amerikai részvény: 4 cent/darab, más nem magyar részvény: 0,15%, magyar részvény: 0,25 százalék, a DT-re külön díj nincs.

Korábban azt írtam, hogy a real time adatok és charttámogatás 5000 Ft/hó, most kiderült, hogy ingyenes.

#16464 Kitano Előzmény: #11782

Ha fxtrader alatt a BPForex ProTrader programot érted, akkor ez így szerintem kicsit pontatlan. A héten éppen ezt a két platformot teszteltem (Saxo vs BPForex) Nekem a BPforex platform jobban tetszik. Hogy miért?

1. A platform teljesen magyar nyelvű, beleértve a charttámogatást is.

2. A pénzed luxemburgi bankszámlán csücsül, nem dánon, vagy magyaron mint a Saxonál. Aki pl. offshore cégébe menekített pénzzel tőzsdézik annak a luxemburgi jóval erősebb banktitok miatt ez megnyugtatóbb lehet.

3. 120 devizapárral és több mint 2500 CFD instumentum érhető el. Ezek között minden fontosabb piac részvényei köztük a 4 magyar blue chip is! E mellett a jelentősebb indexekre és nyersanyagokra és még sok minden másra is lehet spekulálni.

4. Én a beépített chart szolgáltatásánál eddig még nem láttam jobbat. (Havi 5000 forintért több száz instrumentumra - köztük pl. a négy magyar blue-ra is - realtime adatokkal!)

5. Nem csak 3, hanem 7 féle megbízás adható, köztük a csúszóstopp is.

Akit érdekel, belenézhet a platform működésébe a két oktatóvideón keresztül, vagy letöltheti a demo programot itt: http://www.bpforex.hu/hu/letoltes

Egy dolgot még nem próbáltam, hogy lehet-e a 4 magyar papírra napon túl shortot nyitni. Lehet, hogy jövő héten már erre is fogok tudni válaszolni.

#11783 Ozzy_ Előzmény: #11712

Én most a Think Or Swim demoját próbálgatom.

Sokfajta megbízást lehet benne kiadni, pl követő stopot, amit nagyon hiányolok itthon.

Ismer valamilyen script nyelvet is. de nem tárol historikus adatokat asszem csak 2 hétre. Azt nem tudom, hogy lehet-e indikátorokat optimalizálni vele, de azt tudom, hogy lehet indikátorokat beleprogramozni. Illetve bármit bele lehet írni, akár gyertya alakzat felismerést is. Kinek-kinek ízlése szerint. De alapból is van vagy 100 indikátor beleépítve.

Tetszik a szoftver így alapjában, de nagy hiányosságnak tartom, hoyg nem kommunikál Amibrokerrel. Illetve semmilyen chartelemzővel. CSak a beépítettet lehet használni, ami ugye 2 hétre korlátozott.

Ismer minden isntrumentumot, amit kell: Forex, részvény, opció, hati, futi stb.

Majd még tesztelem és írok, ha van miz

#11782 Kardj Előzmény: #11712

Az általam használt két felület a fextraderpro(ovábbiakban fx) és a saxobank felülete.

A saxo bank felületét használják nagyon sokan használhatják mert rengetek partnere van itthon. Budacash, cashline, quaestor stb.. De magánál a saxonál is lehet nyitni számlát.

a saxonál nyitott számláknál van minimumdij mint ahogy az fx nél is kell minimális töke. A partnerek esetében ilyen minimum dij nincs.

Az fx felülete magyar jól átlátható de föleg a deviza kereskedésre ajánlanám, elérhető még egynéhány index és a német piac fontosabb részvényei.

A saxo-s felület szélesebb területet fedd le, sokkal több részvény amerikai piac is fx kereskedés és sokkal több indikátor található benne.

Az új felülete elérhatő már iphonon pda-n is és van web-s elérhetősége is a másiknak csak a telepitett progi, de szerintem ott is lehet hamarosan változás.

#11712 Kissherceg Előzmény: #11622

saxobank felületéről hallottam nagyon jókat, sokan dícsérik. Én is ott tervezek majd számlát nyitni, de tényleg mondhatna párszót az aki használja. Előre is köszi

?

#11621 Ozzy_

Lenne egy kérdésem, amit kivesézhetnénk kicsit.

Magyar platformokról nincs mit beszélni, xar mindegyik.

Külföldön aki kereskedik melyik véget részesíti előnyben és miért? Mik azok a használhatósági tényezők, ami miatt annak a végnek a szoftvere jobb, mint a többi, miért esett arra a választás?

Olcsó, vagy jó keresési funkciókkal van ellátva, sok instrumentum van benne, könnyen programozható a script, meg ilyenekre lennék kiváncsi.

Leginkább tényleg szakmai infokra lennék kiváncsi. Script programozáshoz van egy két jó ötletem is, amit eddig amibrokerben kamatoztattam.

Azt hiszem kölcsönösen segíthetnénk egymást ezen a topikon belül. A külföldi kereskedést még csak most kezdem pedzegetni, de script programozást gyorsan tanulok, mert már tanultam párat, úgyhogy kölcsönösen segíthetnénk egymást.

← Újabb hozzászólások 1481 - 1500 / 1500