Lassan megkapod a várt öntést, talán a 720 megfogja, már megint a vételen jár az agyam, de azért sem..
Lassan megkapod a várt öntést, talán a 720 megfogja, már megint a vételen jár az agyam, de azért sem..
fordított fülescsésze látható sztm a charton 732es nyakvonallal. Célára 709
Kezd szépülni a chart, remélem esni fog... Nagyon beszorult ebbe a 736/40 köztis sávba, remélem valaki már jól megönti... bár erre kicsi az esély. (a jó megöntés nálam kb. 710/20 sávot jelenti.)
Azt hiszem, az összes kitörés falsulni látszik......Vagy nem?
Ezt velem elég sokszor eljátszotta már. 1-2 forinttal fordul a szintem felett, és egy minirallyt csinál... bosszantó tud lenni.
nálam is hozzászólás közben szállt el :)
A lényeg 732n nem kaptam, ami zárás után jobban fájt...:)
tegnap hosszabban írtam, de a rendszer megette.
Cimaszvakban:
- Fordult, támaszon volt (720)
- a 726 a beker.ár, ami már tartalmazza a bróker költséget is, a vétel 722-n volt, így már nem is tünik olyan rossz vételnek. Még így utólag sem, bár a kiszállást időzíthettem volna jobban is.
amikor vetted 726on akkro fordult?:)
Már megint ? Én reggel dobtam 40-en a pénteki pakkomat, csak a brokinak kerestem vele...
én megvárom a 730 körüli viselkedést és csak akkor lépek be, ha fordul.
srácok 10percetek van utalni jelentősebb összegeket számlámra, mert belevételen gondolkozom :))
Én még tartom egyelőre, a stop tűrésem kicsit magasabb az átlagnál.
A pénteki nap csúnya volt, reméljük felépül.
750 »
elszórva,ill stop:(
Szintén adtam neki egy esélyt, hogy egy klasszikust idézzek " ez személyes harc köztem és a cég között" :))
740 alatt zártam a shortot és longba szálltam, remélem ez volt az előző kitörés visszatesztje.
Új cél 780.
Ma SC-vel 750 körül kellene zárni...
visszavettem szűk stoppal :) kis perverz vagyok:D