Regisztráció Elfelejtett jelszó

EZÜST

Re: nincs cím

#181496 Bakiba Előzmény: #180854

Na nézzük: 18.5->18.8->18.5->18.8->18.5 idáig gyönyörű sorminta, na de innen merre?

Valószínűsítem amerre mozdulunk az az irány lesz a mérvadó, hajlok a zakó felé, de a szintek mutatni fogják:))

Palládium

#181378 Bakiba

Méltatlanul hanyagoltuk idáig, komolyan szemügyre vesszük. Mert "ha long akkor long", vagy éppen fordítva, de mindenképpen komoly potenciál körvonalazódik, szóval......

ui. viszont ez duplán feláras:))

#180919 Amatoregy Előzmény: #180918

:DDD

A bónusz elmaradása (csak egy fél pulykacomb jutott) néhány társintézménnyel együtt sztrájkba lépünk. Ugyan a vasutasokon kívül seni se támogat, de nem is zavar bennünket.

Nektek elég a napi bevétel 10 %-a?

#180918 Bakiba Előzmény: #180879

Ammeg mi:))

Különben is további információkat, kizárólag a fizetős oldalamon olvashattok, amit Bakibalandból üzemeltetek és csak is bakibai fityinggel lehet fizetni. Természetesen nálam mint a Bakibai Nemzeti Bank elnökvezértulajatyamindenségnél válthattok, de csak € és $ alapon. Árfolyamok mindig frissítve, ahogy nekem tetszik:))

Persze ezüstben is elszámolhatunk, de ott az árfolyamot még nem én határozom meg, ezért feláras:))

ui Egyébként meg BUÉK, örülök hogy látlak:))

#180710 Amatoregy Előzmény: #178908

Bakiba,

itt az ezüstnél a 1836 egy kritikus szintnek tűnik. Jól látom? (Mondhatni választó vonal?)

#178908 Amatoregy Előzmény: #178899

Nyitóban akartam zárni a longot. Erre leesett az árfolyam.

Ezek figyelik, hogy mit csinálok!