Na még a végén azt is mondhatjuk, hogy jajaj:))
tartom még. Itt van a bekerem. legfeljebb holnap hideget eszek...
harmadszor érinti a vonalam. Itt táncol a közelében..
Na nézzük: 18.5->18.8->18.5->18.8->18.5 idáig gyönyörű sorminta, na de innen merre?
Valószínűsítem amerre mozdulunk az az irány lesz a mérvadó, hajlok a zakó felé, de a szintek mutatni fogják:))
Ez nem árutőzsde ? :D
Ne kavarjuk össze a fórumozókat....
Méltatlanul hanyagoltuk idáig, komolyan szemügyre vesszük. Mert "ha long akkor long", vagy éppen fordítva, de mindenképpen komoly potenciál körvonalazódik, szóval......
ui. viszont ez duplán feláras:))
ez nagyon kész :D:D
:DDD
A bónusz elmaradása (csak egy fél pulykacomb jutott) néhány társintézménnyel együtt sztrájkba lépünk. Ugyan a vasutasokon kívül seni se támogat, de nem is zavar bennünket.
Nektek elég a napi bevétel 10 %-a?
Ammeg mi:))
Különben is további információkat, kizárólag a fizetős oldalamon olvashattok, amit Bakibalandból üzemeltetek és csak is bakibai fityinggel lehet fizetni. Természetesen nálam mint a Bakibai Nemzeti Bank elnökvezértulajatyamindenségnél válthattok, de csak € és $ alapon. Árfolyamok mindig frissítve, ahogy nekem tetszik:))
Persze ezüstben is elszámolhatunk, de ott az árfolyamot még nem én határozom meg, ezért feláras:))
ui Egyébként meg BUÉK, örülök hogy látlak:))
18.5, 18.2, 17.85 jaj, jajaj.......
18.8, 19.2 hűha:))
Bakiba,
itt az ezüstnél a 1836 egy kritikus szintnek tűnik. Jól látom? (Mondhatni választó vonal?)