Én is gondolkodtam shorton, de beállítottam 78 vételi longra:) Hátha
Én is gondolkodtam shorton, de beállítottam 78 vételi longra:) Hátha
http://finviz.com/futures_charts.ashx?t=CURRENCIES&p=h1
Herceg találta. Eredetileg árutopikban indult, de van itt minden...
átfutottam. Az értelmezéshez most fáradt vagyok.
Gáz azonban (ha nem vadul be) úgy tűnik ki pipálva...
Abban igazad van, h a világ megy tovább. Ezzel én is léptem, részemről a dolog végleg lezárva.
Off:
Félmondatokat idézel, kiforgatod rbbj11 szavait de csak kötöd a kiskutyát a karóhoz még amikor megerősítem a vitapartnered hogy most szerintem jogosan írta azt amit.
Ilyenkor meg kell követni a másikat és a világ szépen megy tovább..:)
Szal nincs semmi bajom most hogy kiírtam magambol, illetve a gyerek itt üvölt a fülembe de ez nem kapcsolódik szorosan az olajhoz. Megyek is inkább gyúrni...:)
Neked mi bajod?
Na az már ivarérett. Meg az enyém is, de még lejjebb várom. Ha fordul, azonnal eladom....
Nyulni én se. Certiben van még 82 körülröl. Ha géphez jutok elolvasom.
én most nem nyúlok olajhoz. Blogon pedig az én várakozásaim fenn vannak, olajról is
Jo és akkor mit vártok az olajtól? Lejjebb kapna egy erös short jelet - korábban ide beírtam. Most mobilon nem keresném vissza. 69 alá azonban nem várnám. Söt addíg se.
Szíved joga, hogy megjátszod, vagy nem. De ettől még én nem rontom a hiteledet, azért ilyet ne írj!
dehogynem vártam. És? Ezért kell ott lenni egy ilyen hírnél, ahogy live ott is voltam a gépnél, és ezért nem kell poziban lenni az embernek ilyenkor, még akkor se, ha nagyon akar... :)
Tehát akkor nem vártál alcoa robbantást? (Tedd a szívedre a kezed!)
"alcoa sztem robbantani fog..." ezen nincs mit magyarázni.