Nocsak, megjött az erősítés?
Nocsak, megjött az erősítés?
Ne haragudj, de nekem ér, mert nagyon nem szeretem a ferdítésekből adódó hitelrontásomat.
2703-as hsz.: "alcoa sztem robbantani fog, és akkor olaj száguldani "
"....ÉS AKKOR...." - értsd: HA alcoa robbant, AKKOR olaj száguld. Alcoa gyj-e azonban ROSSZ lett, és robbantás helyett a mélybe ZUHANT. Vajon akkor a fenti logika alapján mi következett ebből az olajra? És mi történt vele? ;)
Azt írtad, hogy az alcoa jelentés után az olaj is el fog szállni. Erre világosan emlékszem, nem kell visszakeresnem. De a dolog nem ér annyit, úgyhogy hagyjuk az egészet.
egyszerűen nem értem miről beszélsz. Tettem pedig szűrést is a hsz-eimre, egyetlen idevonatkozó hsz volt (2703, 2h 4p-cel a gyj számai előtt), amit alább megmagyaráztam és kiegészítettem. Most irtam le, h. gyakorlatilag az utolsó pillanatban döntöttem el, h. nem várom meg pozival a gyj-t, de még akkor is ugy gondoltam, el fogok esni nyereségtől. Mit nem lehet ezen érteni??? Milyen vetítés????????
De azért at megkérdezem, hogy akkor itt csak vetítettél? :)
oks, békejobb?
alcoábol gyj előtt kiszálltam 2 órával, nagy dilemma után. Bár én jo gyj-re, és árrobbanásra számitottam utána, de már volt 20% profit rajta, és nem akartam kockára tenni, inkább ugy döntöttem, elesek némi haszontól. Aztán meglepődtem, és örültem...azota se piszkálom.
Csak tréfáltam. Nem jött le? :))
Gratulálok egyébként, alcoá-t nagyon eltaláltad! (Full jóindulattal...!)
akkor mi a szarnak csinálod? De most komolyan, jóindulattal kérdezem? Játékfüggőség? :)
Ámde:
Átpörgetés érvényessége
(adott naptól) Kifutó alaptermék lejárata Új alaptermék lejárata
Erste WTI Olaj Turbo Certifikátok
2010.01.15., péntek 2010. január 2010. február
"A táblázatban jelölt időpontok indikatívak, az átpörgetés napját a piaci körülmények befolyásolhatják."
Mik ezek a piaci körülmények vajon? Pl. az, hogy péntek van-e vagy csütörtök? :)
15-e biztos
van rá 1 órájuk...
vagy elnéztem a pénteki zárást. :(
Logikus, de én abban reménykedem, hogy nem húzzák meg tartósan és nagymértékben...
Bele vettem a kifutó határidőbe. Hátha húznak rajta fel egy kicsit most.
Nekem is az a bajom, hogy nem tudok mindig gép előtt ülni. Valahol meg kell keresni azt a pénzt, amit itt elverek....:)
Majd valamikor biztos. Én most lefelé állok, sztem megy ez még lejjebb is...
Amúgy tényleg írtad a stopokat, bocs...
80,3 -tól sávos vétel volt. Ma határidő kifutás volt és fogyott a fedezet.
Egyébként le vártam 79-ig (és busás nyerő lett volna rajta),
De a lefelébe a felszúrásokban kiszedte a stoppokat és nem voltam gép előtt amikor vissza tudtam volna venni.
Minden nap egy stoppot szedett ki. Erre írtam, hogy magasabb idősíkon kell a ma-hoz állítani a stoppot.
miért kapkodtad el? Azt hitted, irány a 100?