Tenyleg mi tortenhet ha nagyon nem akarjak ezt az ugyetet? ervenytelenithetik a szerzodest?
Tenyleg mi tortenhet ha nagyon nem akarjak ezt az ugyetet? ervenytelenithetik a szerzodest?
Ezert gondolom hogy nem olyan egyertelmu hogy jo a tulajdonois valtas. Mer egy orosz nagyobb tulajdonos atrendezodest Brusszelben vagy burkoltan vagy nyiltan de elgancsolnanak.
Vagy legalabbis megkeseritik a mindennapos eletet addig amig nem valtozik a helyzet.
Ez lehet egy patt helyzet is. Ahol pont a magas vetelar miatt is egy jo darabig nehez lessz esetleges uj nagy befektetot talalni. Ez mondjuk nem csak nemzetgazdasagi de EU-s vizeket is zavar ezertmeg lehet egy ket komolyabb mozgas itt.
nem hiszem, másra kell nekik a mol :)
Nemzetbiztonsági kérdés lehet a Mol tulajdonosváltása
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=402079&place=
Nagyon kicsi a forgalom.. veszelyes....
Oroszok nem hülyék... nem volt olcsó vétel ezért meg kell dolgoztatniuk a papírt... Nem csodálkoznék, ha beöntenék egy részét sose látott szintekre és ott szép csendben visszavennék. :(
aham, kb ezt néztem ki én is belőle :))
A hisztikeltés aziránt, hogy a rv árfolyama akár duplázódhat is. Nos, egy kicsit ismerve a medvepiac iizét, ezt nem lesz képes elhinnie a piacnak.De a rövid távú sztori az benne, hogy fel lobbant ez a láng, és még világit egy darabig.
árulja már el nekem valaki, h mi a story rövid távon ebben a rv vásárlásban?
már ami egy komoly emelkedést jelentene, hiszen úgy tűnik, mindenki erre vár
köcce
Hát,holnap 10500,10800,ha ezekkel nem tud mit kezdeni,9600-9800 lesz
Na, ja.
Attól félek, gombokért fog orosz kézre jutni ez a papír.
Itt nincs laca faca, ha nem kap finomítani való olajat az oroszoktól, mennyit fog érni ez a papír?
Egyébként nem tudom, honnan jön a zöme finomítandó olaj, de gondolom az oroszoktól.
Biztos van saját olajmező is, de gondolom orosz területen............
Itt nem lesz lex mol...............
Tippek?
előbb inkább 11500...utánna oda megy ahova akar :)
10500-ra lemehetne,vagy akkor már 9700 ??? :DDD
jó kis sávkereskedés volt ma :))
Dt-ek figyelhetnek,mindjárt robban a dinamit !!!
Várom-várom merre megy...így beszűkűlni!!!
sors, nyiss nekem teret: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=112706