TP is hasonlóan korlátos, nemtom miért.
állítsd be demoban.
Meg fogsz lepődni. Én 250-300 alatt nem is állítok...
Most néztem, hogy a maximális Stop távolság a CAC-ban 100 pont, 10000 pip. Nem tudom miért van így lekorlátozva. FxPro-ban szerintem nincs ilyen korlát.
Helló, valódi pénzel csináld meg, úgy vagy nagy király és egy nagy bukta után kezd elöről!
És ha az idegeid is kibírják akkor lettél Daytreader!
Nekem van peti, pf-es erste, és cib ebroki. Általában a peti frissül a legyorsabban. Ha ebrokin vagy erstén beviszek valamit, hamarabb meglátom a peti ajánlati könyvében, vagy kötéslistájában az eredményt, minthogy a visszajelzést megkapnám az ajánlatomra. :) Ebroki a leglassabb ebből a szempontból.
Viszont ma délután cserbenhagyott peti is, ebroki is. Csak az erste működött a nagy behalás alatt.
..na itt jön a különbség a valós és a demó között...a demó szerintem csak arra jó hogy biztosan kezeld a felületet és pontosan megállíptsd mennyi az adott spread:) ott nem nehéz "vagyonokat" csinálni.....de a valóságba bejön a pszichó... meg a demóban az is becsapós ha az ott lévő demó pénznél a valósban jóval kevesebbel kezded....ilyen a letéti felhívás.....
Más: senki nem shortol aranyat? én pár napja shortolgatom...szerintetek meddig marad ezen a szinten?
kifogy alólad a fedezet.
van 10.000 FT-od. 3600-ért nyitsz egy pozit. ha rossz irányba mozdul az árfolyam és nincs meg a fenntartáshoz szükséges összeg, akkor likvidálja a pozidat.
Sziasztok!
Én 1 hónapig demóban plusz 500-at csináltam, ott 23 millió összejött.
Segítenétek, hogy ezt a letéti felhívás ez mit is takar pontosan mert a valós betett pénzem és a nyereségem mindíg elviszi.
Vagy mást javasoltok plusz 500 helyett?
köszi a segítséget.
és a legjobb vállalkozás a pénzintézet mert bármit megtehet, ha végűl el rontja és csődbe akar menni megmenti az állam.... nah ilyen vállalkozást szeretnék én is...
erste netbroker pro 2400/hó
reál...time..
van olyan hogy berakok 1 ajánlatot, pl vételen 5000 db.. 1 bizonyos részvényből.. vételre berakok 200 db ot, és az 5 ös könyv eltűnik 30-40 mp re , de van ugy hogy azonnal látom hogy az 5000 5200 ra változik... ersténél gyakori az 5 ös könyv eltűnése, és csak a legjobb ajánlatokat látod.
pl csepel nél nem látsz könyvet mert a rendszer gyorsitása érdekében nem mutatják a kis részvények 5 ös könyvét.
és csak és kizárólag explorer alatt képes működni..
( a válaszuk az hogy azért mert igy van megirva a program) firefox és linux felhasználók ne tőzsdézzenek.. ennyi... ez az erste netbroker pro 2400 per hó...
Demóban előfordul, újra belépsz, megjavul.
Élessel azért ilyen nem jellemző.
Engem néha ledob, de pár másodperc múlva újra felcsatlakozik. Ezen még sose úszott el nyereség.
kb Te vagy az első, aki olvasott is, nem csak rögtön kérdezett :)
álló könyv a PETIben: lefagy az ajánlati könyv, a kötések pedig mennek
itt mindenkié a fórum. És ügyelünk rá, hogy az is maradjon. (Meg a hangnem is...)
Kicsit visszaolvastam a fórumotokban korábban, úgyhogy angolul írtam Nekik. :) Egy hete űzőm csak és sokat segítettetek! Mit értesz ÁLLÓ-n?
magyarul? :DD
A választ majd fordítsd angolra, hogy érthető legyen..
Ja kukkants be a brókercégek, kereskedési platformok topikba.
CIB és erstés ügyfelek tudnának mesélni, de kereskedtünk már hatiban Á L L Ó könyv melletti is a Petiben...
Oké, köszönöm. Akkor nem reagálom túl. Mondjuk már írtam Nekik egy üdvözlőlevelet :)
használd a válasz gombot pls.
Nem, ugy van ahogy itt mondják. Nekem olyan is volt, hogy nem engedett belépni....