Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Most néztem, hogy a maxi…

#179160 lackok

Most néztem, hogy a maximális Stop távolság a CAC-ban 100 pont, 10000 pip. Nem tudom miért van így lekorlátozva. FxPro-ban szerintem nincs ilyen korlát.

Re: nincs cím

#179135 monadi Előzmény: #178663

Helló, valódi pénzel csináld meg, úgy vagy nagy király és egy nagy bukta után kezd elöről!

És ha az idegeid is kibírják akkor lettél Daytreader!

#178812 Robag Előzmény: #178028

Nekem van peti, pf-es erste, és cib ebroki. Általában a peti frissül a legyorsabban. Ha ebrokin vagy erstén beviszek valamit, hamarabb meglátom a peti ajánlati könyvében, vagy kötéslistájában az eredményt, minthogy a visszajelzést megkapnám az ajánlatomra. :) Ebroki a leglassabb ebből a szempontból.

Viszont ma délután cserbenhagyott peti is, ebroki is. Csak az erste működött a nagy behalás alatt.

valóság és a játék..

#178756 kamerlau

..na itt jön a különbség a valós és a demó között...a demó szerintem csak arra jó hogy biztosan kezeld a felületet és pontosan megállíptsd mennyi az adott spread:) ott nem nehéz "vagyonokat" csinálni.....de a valóságba bejön a pszichó... meg a demóban az is becsapós ha az ott lévő demó pénznél a valósban jóval kevesebbel kezded....ilyen a letéti felhívás.....

Más: senki nem shortol aranyat? én pár napja shortolgatom...szerintetek meddig marad ezen a szinten?

#178738 Amatoregy Előzmény: #178663

kifogy alólad a fedezet.

van 10.000 FT-od. 3600-ért nyitsz egy pozit. ha rossz irányba mozdul az árfolyam és nincs meg a fenntartáshoz szükséges összeg, akkor likvidálja a pozidat.

Sziasztok! Én 1 hónapig…

#178663 Farcsl

Sziasztok!

Én 1 hónapig demóban plusz 500-at csináltam, ott 23 millió összejött.

Segítenétek, hogy ezt a letéti felhívás ez mit is takar pontosan mert a valós betett pénzem és a nyereségem mindíg elviszi.

Vagy mást javasoltok plusz 500 helyett?

köszi a segítséget.

#178029 Josef Előzmény: #178028

és a legjobb vállalkozás a pénzintézet mert bármit megtehet, ha végűl el rontja és csődbe akar menni megmenti az állam.... nah ilyen vállalkozást szeretnék én is...

#178028 Josef Előzmény: #178017

erste netbroker pro 2400/hó

reál...time..

van olyan hogy berakok 1 ajánlatot, pl vételen 5000 db.. 1 bizonyos részvényből.. vételre berakok 200 db ot, és az 5 ös könyv eltűnik 30-40 mp re , de van ugy hogy azonnal látom hogy az 5000 5200 ra változik... ersténél gyakori az 5 ös könyv eltűnése, és csak a legjobb ajánlatokat látod.

pl csepel nél nem látsz könyvet mert a rendszer gyorsitása érdekében nem mutatják a kis részvények 5 ös könyvét.

és csak és kizárólag explorer alatt képes működni..

( a válaszuk az hogy azért mert igy van megirva a program) firefox és linux felhasználók ne tőzsdézzenek.. ennyi... ez az erste netbroker pro 2400 per hó...

#178027 archenius Előzmény: #178011

Demóban előfordul, újra belépsz, megjavul.

Élessel azért ilyen nem jellemző.

Engem néha ledob, de pár másodperc múlva újra felcsatlakozik. Ezen még sose úszott el nyereség.

#178026 Rowan Előzmény: #178024

kb Te vagy az első, aki olvasott is, nem csak rögtön kérdezett :)

álló könyv a PETIben: lefagy az ajánlati könyv, a kötések pedig mennek

#178024 Blasi Előzmény: #178019

Kicsit visszaolvastam a fórumotokban korábban, úgyhogy angolul írtam Nekik. :) Egy hete űzőm csak és sokat segítettetek! Mit értesz ÁLLÓ-n?

#178017 Amatoregy Előzmény: #178015

magyarul? :DD

A választ majd fordítsd angolra, hogy érthető legyen..

Ja kukkants be a brókercégek, kereskedési platformok topikba.

CIB és erstés ügyfelek tudnának mesélni, de kereskedtünk már hatiban Á L L Ó könyv melletti is a Petiben...

#178015 Blasi Előzmény: #178012

Oké, köszönöm. Akkor nem reagálom túl. Mondjuk már írtam Nekik egy üdvözlőlevelet :)

#178012 Amatoregy Előzmény: #178010

használd a válasz gombot pls.

Nem, ugy van ahogy itt mondják. Nekem olyan is volt, hogy nem engedett belépni....

#178011 Rowan Előzmény: #178009

csomószor előfordul nálam fxpro demoban, hogy megy minden a grafikonon, ha kötni akarok, akkor meg kiírja, hogy nincs kapcsolat.

Élesben nem lennék túl boldog