Regisztráció Elfelejtett jelszó

Láttuk már a piacok tetejét?

--

#178155 Hathor

a 2007es csúcs meglátós poént nem kérem elsütni itt, így beírom előre :)

Re: :)))))

#178154 Kissherceg Előzmény: #178152

sztm az elliot egy kicsit erőltetett, szvsz. Daxban alig haladta meg a korábbi csúcsot egyelőre... Egyszerű ékelődés van összes indexben

#178152 Hathor Előzmény: #178146

szerintem először nézzük meg ABCt azzal lemegyünk majd, és utána lehet kuksizni mi a fene lesz, meg hogy esik egybe a választásokkal itthon. A hazai börzének elég rövid lenne egy ilyen elliott 5 :) mindegy, figyelünk..

szerk: valaki szóljon nyugati futiknak, most mire emelkednek?? :))

#178146 TrogerBroker Előzmény: #178144

Ennek szerintem ha túlfeszítik a húrt nem kori lesz a vége....

Vagy ha nem is szakadunk megint a mélybe, akkor egy jobb kori után hosszú, akár 1-2 éves oldalazást tudnék még elképzelni, bevárva a valós fellendülést.

#178143 TrogerBroker Előzmény: #178141

Vagy meg igaza lesz Őfelségének....:)))

Lehet ő áll a háttérben :)

Amúgy olyan brutál felülteljesítünk mindenkit, hogy egy 15-20 % os amcsi rottyra, mi lehet 30-40 nyekkenünk ha lesz ilyen.

#178141 TrogerBroker Előzmény: #178133

Nem sokára ! Türelem ! Most már hagy mennyen még egy kicsit feljebb, csak hogy magasabbról lehessen shortot építeni ha eljön az ideje :) Aki itt volt már a 2008-2009 es összeomláskor is, az sokat tanult belőle. Ha figyelmes , akkor felismerheti mikor lehet építkezni.

#178135 Hathor Előzmény: #178133

Ma egy konferencia beszélgetésen zabással, meg egy külsőssel nézegettük az indexeket és a külsős felrakott egy daxli chartot. Gyorsan ráhúztam egy elliott 5teljesülést.

Lehet kint megvolt elliott 5??

:)))))

#178133 Hathor

Jaj de jót nevettem :))

Van ez a láttuk már a válság alját nevezetű totyik..

már ez senkit nem érdekel manapság :)))

akkor megkérdezem, láttuk már a válság tetejét, talán ez aktuálisabb :)))