a 2007es csúcs meglátós poént nem kérem elsütni itt, így beírom előre :)
sztm az elliot egy kicsit erőltetett, szvsz. Daxban alig haladta meg a korábbi csúcsot egyelőre... Egyszerű ékelődés van összes indexben
szerintem először nézzük meg ABCt azzal lemegyünk majd, és utána lehet kuksizni mi a fene lesz, meg hogy esik egybe a választásokkal itthon. A hazai börzének elég rövid lenne egy ilyen elliott 5 :) mindegy, figyelünk..
szerk: valaki szóljon nyugati futiknak, most mire emelkednek?? :))
holnap este teszek fel TA-t csak a vizsgán legyek túl. :)
daxot most nem találtam, de mutatom s&pn
http://www.postimage.org/image.php?v=gx1TBEaS
usa és dax előbb kezdett menni, most már lehet jönnek vissza..
Ennek szerintem ha túlfeszítik a húrt nem kori lesz a vége....
Vagy ha nem is szakadunk megint a mélybe, akkor egy jobb kori után hosszú, akár 1-2 éves oldalazást tudnék még elképzelni, bevárva a valós fellendülést.
Vagy meg igaza lesz Őfelségének....:)))
Lehet ő áll a háttérben :)
Amúgy olyan brutál felülteljesítünk mindenkit, hogy egy 15-20 % os amcsi rottyra, mi lehet 30-40 nyekkenünk ha lesz ilyen.
Nem sokára ! Türelem ! Most már hagy mennyen még egy kicsit feljebb, csak hogy magasabbról lehessen shortot építeni ha eljön az ideje :) Aki itt volt már a 2008-2009 es összeomláskor is, az sokat tanult belőle. Ha figyelmes , akkor felismerheti mikor lehet építkezni.
elliotot ohgy húzol rá?
Ma egy konferencia beszélgetésen zabással, meg egy külsőssel nézegettük az indexeket és a külsős felrakott egy daxli chartot. Gyorsan ráhúztam egy elliott 5teljesülést.
Lehet kint megvolt elliott 5??
Jaj de jót nevettem :))
Van ez a láttuk már a válság alját nevezetű totyik..
már ez senkit nem érdekel manapság :)))
akkor megkérdezem, láttuk már a válság tetejét, talán ez aktuálisabb :)))