Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#176792 Amatoregy Előzmény: #176790

Grat. Ez benne a jó. Felépítek egy stratégiát, a stoppok kidobálnak ha nem vagyok gép előtt. Aztán az egész felhúzás csak pár perc. Ha meg nincs stop akkor rövid távon búko a pozi, hosszabb távon meg győzzem finanszírozni. Ezeket a szép gyertyákat napok óta csak mobilról néztem, mikor zárta a pozikat bukóban....

#176790 Csevi82 Előzmény: #176761

82.30-ig tartottam meg, de szerintem lemegy még 82.00-ig csak nem akarok pozit tartani hétvégére...

#176771 Balázs István Előzmény: #176768

Hihetetlen, amit az olajjal művelnek. Egy negyedórája RSI beadta az eladási jelzést, de felrántották, és a jelzés eltűnt, mint a kámfor. PHHHHHH....

#176754 Csevi82 Előzmény: #176753

elindítottam egyett 83-ról, megláttom...nekem más nincs, de eurusd shorton is gondolkodom

#176752 Csevi82 Előzmény: #176751

Szerinted mi lesz az olajjal?

Ma csinált megint egy szép esés-emelkedés, most meg 83 felett van...gond innen egy short-tal...

#176749 Amatoregy Előzmény: #176688

Hát nem felnyúltak a legalsó pakk stopjáért. Direkt ma húztam lejjebb a kisebb veszteség miatt. Mondjuk a türelmem is fogyott. Pivot fölé tettem, de ez nem nagyon izgatja az olajat. Ja eredetileg .74-röl tettem .66-ra.

#176011 Balázs István Előzmény: #175993

Kíváncsi vagyok, ha elmúlik a hideghullám, mivel magyarázzák majd a növekvő, vagy magasan maradó olajárat! Addigra megint csökkennek majd a készletek pl.

Az igazság meg az, hogy visszatartják a készleteket és az adatokat is manipulálják, ahogy nekik tetszik, úgy alakítják az árat. :(

#175892 rbbj11 Előzmény: #175891

annak idején lezártam a shortot 6x-en, azota hozzá se nyultam, nem is fogok, míg nem látok jó beszállót.

Aki meglongolta, és nyert vele, grat, és ne siránkozzon ;)

Én egyáltalán nem bánom, minden nap millió lehetőségből maradunk ki, miért éppen ez fáj bárkinek? Ráadásul mikor tudjátok, hogy nem lehet csúcson kiszállni, mélyponton beszállni...