Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Gyergyószentmiklós

#175985 Alex74 Előzmény: #175983

Pontosan. Sok idő kellett, hogy átálljon az agyam arra, hogy a meg nem szerzett nyereség nem egyenlő a veszteséggel (OFF bár a 10.600-on bukóval eladott MOL most kicsit azért fáj :o) ON)

Tegnap beleolvastam PF-ós RFV topicba... 11.000-es célárak röpködnek.

Ma még nem mertem :o)

#175983 hAliG Előzmény: #175968

Jaja így van!

Realizáltál, más még úgy beszél róla, hogy már majdnem duplázott. Majdnem... de mégsem, mert nem realizálta, aztán ha véletlen elkezd beszakadni, akkor bizakodik majd visszamegy, végül nullában is kiköthet, de volt egy virtuális duplázása, amit a hajára kenhet :)

Persze ezt Ti is tudjátok, amit írtam, csak úgy leírtam.

#175979 Hibaz Előzmény: #175925

Ha jó,ha nem,kerestél rajta és kész....ne keresd sem az alját,sem a tetejét !!

2 alkalommal fogtam rajta 100 ft-ot,ugyhogy nem valami nagy dolog...ez van...

#175968 Alex74 Előzmény: #175953

Az sem lenne baj, már bőven túlteljesítette a céláramat akkor is amikor eladtam. Újra hallani a W-ről, nem várom, de ki sem zárhatjuk. Persze, jobb lett volna még tartani, de a TA-hoz sajnos nem értek és figyelni sem tudom az árfolyamot úgy ahogy szeretném. Egy szó, mint száz, nem érzem magam rosszul attól, hogy már nincs, ellenben ha lesz rá lehetőség visszaszállok újra.

#175953 hAliG Előzmény: #175925

Van aki úgy gondolja, hogy a TA azért nem teljesen jó, mert nagyon kicsi a közkéz...

Korábban több Elliott-szerűség is kezdett kialakulni, de igazán egyik sem jött létre, hanem mindig feljebb lépett az árfolyam.

Szóval, a piros lefelé nyíl helyett, lehet egy nagy felfelé nyíl is, főleg, ha bejelentenek valami elnyert projektet/projekteket... (és valami bennfentes rá is segít kicsit az árfolyamra...)

#175907 hAliG Előzmény: #175768

Meg van róla a friss rajz? :)

Engem izgatna :D már csak úgy "tudomány" szempontjából is...

Szerk:

UH, most nézem!! Rajzolom gyorsan! :)

#175768 Hibaz Előzmény: #158984

Korábbi rés betöltve,valahol itt kell lennie a 3.pontnak......ha jó a korábbi vizió...:)

Re: 2010 tele reménnyel teli

#175701 BudFox Előzmény: #175691

Ugye megmondtam hogy ne add el :))) most végre te is óriásit kaszálhatsz az RFV -vel :-)) gratula

#175691 matgab Előzmény: #174892

még jó, hogy nem adtam el eddig...:) Kár, hogy nincs annyi, mint fénykorában...

#174892 hAliG Előzmény: #174887

60 percesen most egy ford. fej-váll teljesült!

(nem figyeltem ennyire, most látni)