Jó lenne tudni, hogy ki és miért veszi ennyire.
Jó lenne tudni, hogy ki és miért veszi ennyire.
Kinagyítva:
http://imagerz.com/QENCDktvAwIDBQ5IQwVQ
Érdekes, hogy milyen szépen simul a vonalakhoz :)))
Pontosan. Sok idő kellett, hogy átálljon az agyam arra, hogy a meg nem szerzett nyereség nem egyenlő a veszteséggel (OFF bár a 10.600-on bukóval eladott MOL most kicsit azért fáj :o) ON)
Tegnap beleolvastam PF-ós RFV topicba... 11.000-es célárak röpködnek.
Ma még nem mertem :o)
Jaja így van!
Realizáltál, más még úgy beszél róla, hogy már majdnem duplázott. Majdnem... de mégsem, mert nem realizálta, aztán ha véletlen elkezd beszakadni, akkor bizakodik majd visszamegy, végül nullában is kiköthet, de volt egy virtuális duplázása, amit a hajára kenhet :)
Persze ezt Ti is tudjátok, amit írtam, csak úgy leírtam.
Ha jó,ha nem,kerestél rajta és kész....ne keresd sem az alját,sem a tetejét !!
2 alkalommal fogtam rajta 100 ft-ot,ugyhogy nem valami nagy dolog...ez van...
Az sem lenne baj, már bőven túlteljesítette a céláramat akkor is amikor eladtam. Újra hallani a W-ről, nem várom, de ki sem zárhatjuk. Persze, jobb lett volna még tartani, de a TA-hoz sajnos nem értek és figyelni sem tudom az árfolyamot úgy ahogy szeretném. Egy szó, mint száz, nem érzem magam rosszul attól, hogy már nincs, ellenben ha lesz rá lehetőség visszaszállok újra.
Van aki úgy gondolja, hogy a TA azért nem teljesen jó, mert nagyon kicsi a közkéz...
Korábban több Elliott-szerűség is kezdett kialakulni, de igazán egyik sem jött létre, hanem mindig feljebb lépett az árfolyam.
Szóval, a piros lefelé nyíl helyett, lehet egy nagy felfelé nyíl is, főleg, ha bejelentenek valami elnyert projektet/projekteket... (és valami bennfentes rá is segít kicsit az árfolyamra...)
Meg van róla a friss rajz? :)
Engem izgatna :D már csak úgy "tudomány" szempontjából is...
Szerk:
UH, most nézem!! Rajzolom gyorsan! :)
Korábbi rés betöltve,valahol itt kell lennie a 3.pontnak......ha jó a korábbi vizió...:)
pedig megvolt a 4,2-es vételem után a szokásos -10%...
Ugye megmondtam hogy ne add el :))) most végre te is óriásit kaszálhatsz az RFV -vel :-)) gratula
:) tudom mit érzel, sőt nekem egy sincs :(
Itt a rajz tovább:
még jó, hogy nem adtam el eddig...:) Kár, hogy nincs annyi, mint fénykorában...
60 percesen most egy ford. fej-váll teljesült!
(nem figyeltem ennyire, most látni)
http://imagerz.com/QENCCktvAwIDBF1LRQVQ
:P
Akkor az enyém pontosabban 6100 :)
Szerk:
azt hittem anno, hogy hamarabb eléri a 261,8-at..