Regisztráció Elfelejtett jelszó

poker kedvelők

Re: nincs cím

#175769 TrogerBroker Előzmény: #175766

Kess gameztem party pokeren , Király pár volt a kezemben. Flop előtt all int mondtam, mert előttem egy gyerek nagyobbat emelt. Buzi gyerek meg adta 2 , 4 egy színűre. Pedig nem toltam be olyan keveset... Flop : 2, 2, 4

Na mondom elmész te a jó ........................

Így le mákolni...de sokszor volt már nekem ilyen. Na ezért rossz a net.

#175766 Kissherceg Előzmény: #175764

mostanában azzal sezívok AK AA allin, mindenki dobja, nagyot hívok flopra all in lemákolnak... beszarás.. most J% mákolt le riverre, a hülye megadta flop előtt a stackje 40% J5re..

#175763 TrogerBroker Előzmény: #175758

Szerintem menne a dolog :) Akár 10-es aztalt is ha előre megbeszéljük a fórumban.

Viszont jó lenne tudni ki hol játszik. Mert én vagy 2 online felületet ki akarok próbálni. Egyenlőre csak a party poker-en vagyok.

#175758 vandrew Előzmény: #175756

Ha már Flop előtt sikerült behívni valakit All in-ba ezekkel a lapokkal, és mégis elvesztetted, ráadásul 3x is, akkor azt gondolom, azért el mehetett egy kicsit a kedved a pókertől! Velem ilyen többször is megesett, abba is hagytam (aznapra). :)

Régen ( 2 éve, egyetemistaként ), még rengeteget játszottam, elsősorban többasztalos versenyeken. Ma már kizárólag NL-es TX-et nyomok ötös asztaloknál, nekem ez jött be eddig ( kopp, kopp )... ja, mindezt a SportingBet-es ParadisePokeren-en, máshol nem is próbáltam..

Troger: van értelme regelni oda, ahol ti vagytok, elsősorban a privát asztalok miatt kérdem?? Van itt annyi ismerős, hogy feltöltsünk, mondjuk egy 5-ös asztalt?

#175751 TrogerBroker Előzmény: #175747

Nem kell bemutatni :) Van nekünk is belőle. Csak hát a legszükségesebb dolgokat vittem :) Épp hogy elmentem pár házzal feljebb meginni egy felest már vitte is :D

#175747 vandrew Előzmény: #175726

Szerk.: OFF

A megoldás: Rádiós elektromos kapásjelző

Rod podra elektromos kapásjelzők, ( + swinger használata ajánlott ), rádiós adó-vevő a mellényzsebben ( hatósugár 100 m! (9.58 mp alatt oda is érhetsz!))...

#175743 Kissherceg Előzmény: #175732

pff allinben lemákoltak, gyerek flopra all in Én call, neki semmije sem volt, riverben lejött a szín mindkettőnknek, csak neki magasabb lappal...

#175726 TrogerBroker Előzmény: #175725

Én állat még a szilvesztert is horgászással kezdtem :) Dec 31.-én reggel Arlói tóra mentünk horgászni :) Igaz hogy be volt fagyva az egész,de nem is az volt a lényeg :) Ismerősék a stégük előtt beverték 18 métert a jeget befelé :)) be voltunk dobva vagy 6 bottal... De minek... bealapoztam estére ( igen erősen ), botnál se voltam, kapásjelző meg botspiccen, kishal sehol, süllő már messze :)

#175725 TrogerBroker Előzmény: #175720

Ne a gép előtt ülj ! Inkább azt beszéljük meg mikor megyünk el egyszer egy jót pecázni ! :)

Egy páran tőzsdések biztos hogy összehozunk egy hétvégét jövőre a horgászházunknál :)

Mondjuk ott se horgászás lesz szerintem...:D:D

#175720 GáborGábor Előzmény: #175719

Egy ideig az Octogonon nyomtam én is ...

;)

De valahogy más a "fílingje" mint élőben. Abba is hagytam a neten való játékot.

Vénfejjel inkább nyomom a COD2-t zárt szerón ...

:)

#175719 TrogerBroker Előzmény: #175713

Köszi, tudom hogy nagy disznóságok vannak online pókeres helyeken...

De én spec még pénzt nem töltöttem fel soha. :) Nem is fogok. Mindössze a bónusz 50 dollárommal bohóckodok amit egy teszt kitöltéséért bárki megkaphat.:)

Nem is fogok pénzt feltölteni. Ez nem az én pályám... Ha komolyban akarok játszani, megyünk élesben pókerezni :) Sokat járunk már így is eléggé..

#175713 fikus Előzmény: #175712

Hey, skacok!

Nem írok, de azért olvaslak bennetek. Nehogy bekajáljátok ezt az online poker szarságot. A termek alig bírnak pár dollárt akvirálni hónapról hónapra, nem hihetitek komolyan, hogy majd nektek fogják kifizetni.

Ha valamelyik kritérium alapján kiszúr a program, neked kampó. Onnantól CashGame minden magasabb potba 80-90% esélynél, fülig érő szájjal mehetsz all in, és 0 centtel jössz ki belőle. A jelentéktelen – senkinek nincs J magasabb lapja sem – típusú „big” kasszát AAAKK persze besöpörheted. SitNGo és versenyen a töködig leizzadsz, mire nehéz helyzetben lapot kapsz, és a preflop átlagosan 60-70% nyerő lapodtól elvárhatsz legalább 30-40% győzelmet. Cserébe – ne hidd, hogy nincs szerencséd – nézheted, hogy szinte az összes eldobált 93o flopra full lett volna.

A legtöbbször nem a robot kaszál, hanem a befizető 15 éves dán kölyök, aki bármire all in, csak játszhasson. A következő kanyarban majd elbukja, majd megint visszakapja egy részét, a rake meg lassan felzabálja. A lényeg, hogy élvezze, és köv. hónapban megint befizessen 50 dollárt.

Amúgy vettem ki én is, egy nap alatt összehordtam 50-ből 150 dolárt, aztán estére már történt egy-két érdekes változás :) Végül három hét hajtépés után 90 dollárt kiutaltam.

Az árát viszont keményen megfizettem a haverokkal rendezett szokásos partikon, az anomáliák kivédésére edzett hozzáállásom miatt…

#175708 TrogerBroker Előzmény: #175704

Már jól állok :)) Összekaptam magam. Leesett egy sor utána egy szín :) Mindkétszer volt ember akit már all in be be tudtam rángatni :)

Kislapok nagyon szeretnek...:( Nem megyek be ha nem muszáj. Legalább egy mgas lap legyen ha nem is nagyon jönnek...