Re: nincs cím
fikus Előzmény: #175712Hey, skacok!
Nem írok, de azért olvaslak bennetek. Nehogy bekajáljátok ezt az online poker szarságot. A termek alig bírnak pár dollárt akvirálni hónapról hónapra, nem hihetitek komolyan, hogy majd nektek fogják kifizetni.
Ha valamelyik kritérium alapján kiszúr a program, neked kampó. Onnantól CashGame minden magasabb potba 80-90% esélynél, fülig érő szájjal mehetsz all in, és 0 centtel jössz ki belőle. A jelentéktelen – senkinek nincs J magasabb lapja sem – típusú „big” kasszát AAAKK persze besöpörheted. SitNGo és versenyen a töködig leizzadsz, mire nehéz helyzetben lapot kapsz, és a preflop átlagosan 60-70% nyerő lapodtól elvárhatsz legalább 30-40% győzelmet. Cserébe – ne hidd, hogy nincs szerencséd – nézheted, hogy szinte az összes eldobált 93o flopra full lett volna.
A legtöbbször nem a robot kaszál, hanem a befizető 15 éves dán kölyök, aki bármire all in, csak játszhasson. A következő kanyarban majd elbukja, majd megint visszakapja egy részét, a rake meg lassan felzabálja. A lényeg, hogy élvezze, és köv. hónapban megint befizessen 50 dollárt.
Amúgy vettem ki én is, egy nap alatt összehordtam 50-ből 150 dolárt, aztán estére már történt egy-két érdekes változás :) Végül három hét hajtépés után 90 dollárt kiutaltam.
Az árát viszont keményen megfizettem a haverokkal rendezett szokásos partikon, az anomáliák kivédésére edzett hozzáállásom miatt…