hmm Én azt akarok, de hiperinflációt csinálsz kintre kardomba dőlök...
hmm Én azt akarok, de hiperinflációt csinálsz kintre kardomba dőlök...
azon gondolkozom, ha hétfőre nem áll helyre a világbéke, akkor totális defenzívába fogok vonulni...
Mert mi van ha mégis nyilasinak lesz igaza...
USD-t kéne vegyek?
na mivel hatiba írtam a monológom, így ide is berakom, mert volt aki keresett:
sziasztok
manapság nem nagyon szólok be a dolgokba, új év új gondolatok...
tegnap voltam technikai elemzés előadáson.
Ugye 3trend van. elsődleges, másodlagos, harmadlagos.
Elsődleges emelkedő ez van március óta, aminek időtáva általában 9hó.
Régi terveim szerint alakult elliott 5re bux, ami lehet az utolsó löket 25700környékére.
Az időtáv lassan túlteljesül, az értéék még meglehet.
Figyelmeztettek, hogy ne feledjük azt a napot amikor 1200ról fordultunk, ott már senki nem hitt a longban (idézőjelben), mindenki várta 600ra OTPt, nem azt gondoltuk 1500alatti szakadásban, hogy ez itt felpattan, hanem 600as otit vártunk, világvégét.
Elértünk oda, hogy itt már senki nem shortol lassan.. illetve mi még próbálunk, de kötve hisszük, hogy ez eredményes lesz. Lassan jön a fordulat, vigyázzunk, de addig még mehet egy heves kör fel, ami viheti otpt is a hármas ellenálláson.
Sajna nem látok megerősítést nagyon az emelkedés mellett, csak a kitörést index szintekben, de ricsi, telcsi leragadt. Otp elmegy, de nem 100as.
Mol vitte a kitörést.
Hétfő fontos nap lehet, lehet belongolodok én is egy körre, mert mindent megvesznek, lásd mai munkanélküli adatokat is. Hétfőn ha támogatják az emelkedést be kell szállni trendirányba!
Utolsó napra egyébként egy szép nagy fordulós gyertyát várok.
Nagyon bosszantó ez a mutyi, de ez van ezt kell elfogadni.
El kell fogadni, hogy csak azt kell nézni, hogy a nagyok mit akarnak (FED).
Ők azt akarják, hogy a gazdaság stabil legyen és ezt mindenáron tartják.
Ne keressétek az ok okozat összefüggést, mert kár okoskodni.
Szép lehetsz okos nem, főleg nem kishalként!
Idén a sok tipp kihagyásom sajnálom visszanézve, tanulásnak fogtam fel elméleti szinten.
Következő elsődleges trendre, ezen trend fordulója után résen leszek.
Na csak ennyit akartam.
Üdv.
régen emlegetett elliott 5 elindult.
célár 25700környéke lehet kb.
(ja persze buxban, indexekben)
többet nem írok, mert manapság nincs kedvem.
Üdv.
Yo reggelt!
OTP szinten tudok gondolkodni, mert mást nemigen figyelek.
Bux határidő egy kicsit fura ezzel a nagy KT-val, nem ismerem még ki rajta magam és amibrokeremben sincs még bent.
OTP chart: http://www.postimage.org/image.php?v=PqOu2vA
Van benne egy háromszög, ami nagyon szükűlget, lehetséges egy 5400as nyitó.
Azt hiszem a napi nyitó záróban lehet valami mozgás, mert napközben kis vola van, nem lehet vele eredményesen foglalkozni.
Pannergy figyelő listán!
790es szinten vagy alatta érdemesnek tartom venni.
USA egész korrekten áll a longosoknak, kérdés hogy a feltörekvő piacokat ez mennyire fogja érdekelni manapság.
Spanyolország figyelő listán Görögország után!
Magyarországról sem túl jó a kép 2010es növekedés, GDP terén.. jönnek a választások is.
Szinte biztos, hogy ezeknél a szinteknél lesz mélyebb pont fél éven beül, így ha kialakul a csökkenő trend az oldalazásból, érdemes lesz adni pár hónapos távon, utána a visszaforduló emelkedő trendet megvenni.
Ez optimizmusról árulkodik részedről ingatlan ügyben. Én a vállalkozásom kapcsán minden év elején számolok egy "szeretném ha így lenne" dolgot, és egész évben próbálom kivitelezni.
Az idei évre gyakorlatilag egy pesszimista szcenáriót állítottam fel magamnak, amihez képest tlkp jobb lett az év. Ez köszönhető Putyin elvtársnak is, aki a gázmizériával a fatüzelésű készségeket előtérbe tolta, ráadásul pont a kandalló és cserépkályha építés szempontjából holtszezonnak számító febr. márc. hónapban. Vagyis ezen szempontból egy gázválság jól jönne nekem jövőre is. :)
A jövő évi üzleti tervem sem lehet aszem túlságosan optimista és növekedő számokra sem számíthatok, ami nagyban összefügg az ingatlanfejlesztésekkel ill. a használt ingatlanok forgalmazásával is. ( tudod: megvesszük....fekújítjuk...kályhát építünk...klímát szerelünk...stb. és beköltözünk)
Ha tudunk kooperálni annak örülni fogok, és Te sem fogsz rosszul járni! :)
Majd megdumáljuk mire gondoltál konkrétan! :)
Én az ingatlantúristákat sosem becsülöm meg. Nekem elég ha hónapokon át csak egy érdeklődő jön, de az vegye is meg ;-)
ezt az érdeklődőt meg hagyjuk.. nem érte meg elmennem.
Egyébként meg sosem vagyok elcsüggedve, valami mindig van, volt lesz :)
Majd felajánlok egy együttműködést kandalló ügyben, csak már előbb kellett volna...
Igen minden a terv szerint. Mondjuk támasz fölé zárt. Majd januárban megtudjuk mit akar a nép!
Mi tudjuk mit akarunk..
Terv szerint! :))
Kéró eladva? Vagy csak nézegették?
Van ingatlanközvetítő ismerősöm...nagyon panaszkodik. Nemhogy a vevőket, de lassan a nézelődőket is meg köll becsülni...mondja.
Záróba sikerült beesnem.
Na úgy ment ez az OTP, ahogy kellett, csak egy kicsit kellette magát napközben..
Csökkenő csati továbbra is.
Szia! Köszi a csártokat! :)
Ok! Ha elindul nyitok rá még én is! :)
sajna kicsi a kijelzőm, ennyi fért a képbe.
Valójában kicsi benne a tér tényleg, csak a csati aljáról pattanásra gondoltam hirtelen.
Ma már nem leszek, megyek lakást mutatni, utána a gyerekért az óviba.
Jónak kell lennie annak, majd ha lesz forgalom lefele, mennyiségi bedobálás, akkor beszállok melléd.
Szewa
Igen köszi! :)
Valójában számítottam egy kis korrekcióra a tegnapi zakó után, de ennél nagyobbra megmondom öszintén! Vagyis én megnyugtatónak tartom ezt a kis emelkedést.
Most beszéltem a brokival...hosszabítok.
Sikerült csinálnom egy sztárfotót!! Azóta csúnyább a kép, mert húzott rá egy zöldet :))
A pillanatnyi állás! Hol tart vízszintben az árfolyam, automatikusan megy.
Jó kis összefoglaló! :)
Amiről ír, azt én is így gondolom.
Amiről nem, pl. munkanélküliség mértéke, fogyasztás csökkenése, illetve a sok rizsa gyj. ami megjelent usa-ban. Ha ezeket a faktorokat is hozzáadjuk a cikk írójának összefüggéseihez, akkor az megint nem a fölfelé mutató indikátorokat bővíti.
Sőt! Ugye TA alapon hetes otp csártot szemlélve beszűkülés látszik, és eladásben vannak kedvenc indikátoraim....MACD, és RSI.
A beszűkülés után számomra elképzelhetetlen egy kitörés felfelé! :))
Oti shortot viszem tovább januárra....eldöntöttem. :)
Na csökkenő csati él. Reggeli megmentésekkel nem lehet mit kezdeni..
Látszik, hogy lefele tartunk egy ideje, de nem akarja a világ..
OTP: