de jo lenne, csak nincs ott, nem? Én most nem vagyok online a kereskedésben...
de jo lenne, csak nincs ott, nem? Én most nem vagyok online a kereskedésben...
olyan pörgés van benne hogy most jónak láttam ha lépek megelégedtem ennyivel... én olajban még sosem voltam:) egyik percben 2,5 % aztán fel 3,1 %-ra aztán le 2,19 %-ra mindez fél-egy óra alatt:)
zártam az olaj shortot, kis nyerővel...köszi ezta tippet is.. nem mertem tartani tovább mert lehet elmegyek feküdni:D
Most certiben van longom. Reggelig várni kell. Eurusd tépés (ha lesz) megmozgatja.
k :D
majdnem 74-en vagyunk egyébként, amit beharangoztam, hogy efölé sztem nem megy...szoval készülök a shortra :)
ok, rajtam nem mulik, én felengedem 80-ra :))))) De 75 fölé ugyse megy, sőt, sztem 74 fölé sem ;)
Úgy legyen, és nehogy csorogjon tovább....
Eddig ahogy nézegettem minden nap kb 1 dolcsit adott lefelé...
Valahogy elbénáztam a zárást. Lett volna rá alkalom, csak nem voltam egészen képben, és még feljebb vártam volna egy kicsit. A lecsorgást nem vettem komolyan, aztán a munkanélküliségi -11k-s adatnál meg olyan gyorsan beesett, hogy csak néztem mint borjú az új kapura. Eszembe nem jutott volna, hogy pont egy ilyen jó adatra fog beszakadni az arannyal együtt. A stop nem az erősségem, főleg nem certiben...
Most emiatt egy pár körből kimaradok, amíg kiülöm. :)
Megvan még a longod?
Anno amikor dobtam a longot, a short lába nem teljesült pár ft híján. (MÉG 75 környékén...)
Bár utólag nézve a short-long pár helyett elég lett vona a shortot tartani, de így is jól hozott...
:) Tetszik az ötlet. Nyolcvannál én is zárnám a longomat, aztán akár együtt is shortolhatjuk...
Kössünk üzletet. Engedd fel 80-ra (ezzel a vonatra én felszállok) onnan meg shortolhatod.
Mégis csak többet keresel egy 80-60-as párral mintegy 70-60-as párral.
ha ok, akkor holnap veszek olajat...
nos, ujra shorton jár az agyam, az előzőt 69,5-ön zártam. Célár változatlan 60.
Azért csak szállj ki akkor, kis határozatlan!...:))