Nem kell manipulálásra gondolni, év vége van, mindenki rendezi a portfólióját és ez nagy mozgásokat indukálhat (mennyiségben és/vagy árban). Legalábbis szerintem.
Nem kell manipulálásra gondolni, év vége van, mindenki rendezi a portfólióját és ez nagy mozgásokat indukálhat (mennyiségben és/vagy árban). Legalábbis szerintem.
A 724-es eladói oldalt töltögetik fel 200k körülire és kapdossák ki folyamatosan, utána szabadnak tűnik a tér felfelé, 720-on 200k támasztja, kb ez a lényeg...
Azt meg döntse el ki-ki a saját szájíze szerint, hogy gyűjtés vagy tömés megy 722-24-en :))
Ma könyvnélküli vagyok, mik az erőviszonyok.
Tuti, h nagyban megy a manipula, mi meg csak nézzük a pakkok végén a nullákat :)
Ezt már biztos többen látták:
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=1&k=2&i=125871
Ha tényleg elkezdenek TV-zni lehet egy Eco nagyságrendű rally itt is.
Akár ennek is szólhat a zsákolás.
Köszönöm a tanácsot, a 20 lélektani szintnek is tűnik, de pár ponttal simán alászúrhat, résbe talán mégse rakok stopot, akkor maradnak a 14 alatti lehetőségek...
én a rés alá tettem be, így valamivel jobb az RR-em mint 1:1, ami még elfogadható és azért bizom a résben is, hogy tartani fog.
Igen, pont a múlt szerdai 722-es zárás után indult el másnap, ami kicsit bosszantó volt - na jó, nem is kicsit :) Egy kezdő pakkot vettem 23-on, csak a stopot illetően vagyok bizonytalan, valahova 716-20 közé kellene rakni...
szerk: csak kötözködjetek, tudom hogy irigyek vagytok a kudarcaimra :))
ezek elvi kérdések... :))
Vegyél 24-en, ha elmegy 40-ig a 3 forintos különbség bőven megtérül. :)
Pont ezért, mert már untam, hogy pont felettem fordul és egy forint miatt maradok ki15-20pontból. Kiderül, hogy elindul-e megint felfele.
Lehet, bár elég sok pakk volt ebben a 250k-ban, igaz a legtöbb 10-20k-s ami elég gyanús :)
balacy látom feljebb jöttél 21-ről, én ott állok már vagy másfél hete, de csak nem jött le értem soha...
igen, telekomba szokás 200kkal beállni a könyvbe... :) átkötés :) Előre levan beszélve, gondolod, hogy ilyen illikvid időben pont telekomba öntenék a lét?
722-es vételem teljesült. Kiderül, hogy mikorra éri el a céláramat: 735-740 sáv.
Nem átkötés volt, egyben kikapott valaki csaknem 250k-t 724-ről, de több mint 180k már megint beállt, ha ezt is megveszi valaki az már-már új erőre utal - és kénytelen leszek én is venni :))
szép átkötések vannak ebben a kis huncutban.
720-ra betették a támaszt, vajon megkapják ma az ott ácsorgó vevőjelöltek? :)
Vagy már megint ezzel támasztják meg a buxot, bár ahhoz csuda egy felkötés kellene a záróba :))