rohadt mérges vagyok, pénteken kb 180 ft veszteséggel zárhattam volna
nem valami tévedés lesz?
ha hati kifutás miatt zárták volna, akkor nem azt írták volna, hogy "Ön sikeresen bezárt egy poziciót"
a zárás indoka viszont :lejárt?
rohadt mérges vagyok, pénteken kb 180 ft veszteséggel zárhattam volna
nem valami tévedés lesz?
ha hati kifutás miatt zárták volna, akkor nem azt írták volna, hogy "Ön sikeresen bezárt egy poziciót"
a zárás indoka viszont :lejárt?
Úgy látszik 14-e a kifutás náluk. Megnéztem az USA30 indexet, ott már azt írja lejárat:14/03/2010
Ezek szerint az előző holnap futott ki...:))
De mivel éjfélkor indul az új ezeket a pozikat likvidálták is.
Újabb üzi! CAC shortomat is zárták! Veszteség 129Ft....ez igy szabad szemmel nem látható veszteség, na de milyen dolog mindezt vasárnap véghez vinni. Remélem lesz hozzá vmi magyarázat.
A Worldspreads-ben úgy látom dec.17-én fut ki a decemberi...Azért ott ez korrektebb, mert nem zárnak csak átkötnek.
A plus-nak meg tetszik az egyszerűsége. csak hát ezek a váratlan dolgok kicsit gyomron vágnak. Mondjuk pénz nem volt benne sok. Mondtam is hogy egyenlőre csak fagyipénzzel próbálgatom. És hát ezek szerint érdemes is óvatosnak lenni.
Kedves xxxxxxxxxxxxxxx,
Ön sikeresen bezárt egy pozíciót.
Instrumentum: USA 500
Pozíció-azonosító: 60786700
Dátum és idő: 12/13/2009 11:20:02 GMT +1
Összeg: $1,102.98
Zárási árfolyam: 1108.52
Zárás indoka: Lejárt
Nettó nyereség/veszteség: -993,77 Ft
A Plus500 csapata - www.plus500.com - support@plus500.com
Tudni akarja, ha e-mail érkezik a Plus500 vállalattól? Egyszerűen végezze el a kívánt beállításokat a csarnok képernyőn - kattintson a 'Számla' ikonra a felső menüben és válassza ki az 'Értesítések' opciót. br>
A CFK-k, a forex-kereskedés és a spot árucikk-ügyletek magas szintű kockázattal járnak és nem alkalmasak minden befektető részére. A tőkeáttétel növelése a kockázat növelésével jár együtt. A CFD-kel, devizával és árucikkekkel való kereskedés előtt alaposan fontolja meg pénzügyi célkitűzéseit, tapasztalatát és kockázatviselési hajlandóságát. Mindazok a vélemények, hírek, kutatási eredmények, elemzések, árak és egyéb információk, amelyeket a Plus500 bocsát rendelkezésre, nem minősül befektetési tanácsnak.
Na de vasárnap hati kifutás??
Aktiválva van az SMS és e-mail küldés az "Értesítések" menüben. Kaptam is SMS-t és e-mail-t is!
most nézem, az enyém is záródott :((
nem hat.idő kifutás van????
csak én 1253-at buktam rajta és üzit sem kaptam :((
hol, látsz üzit?
Pénteken nyitottam egy Short pozit SP500-ban, erre ma kaptam egy üzit hogy záródott. Ma záródott, vasárnap...zárás oka lejárt. Most akkor mi van??
"Kedves László Ludányi,
Ön sikeresen bezárt egy pozíciót.
Instrumentum: USA 500
Pozíció-azonosító: 60786700
Dátum és idő: 12/13/2009 11:20:02 GMT +1
Összeg: $1,102.98
Zárási árfolyam: 1108.52
Zárás indoka: Lejárt
Nettó nyereség/veszteség: -993,77 Ft"
helo,
írtátok hogy érdemes moneybokkers számlán tartani a pénz egy részét...A plus500 számlának illetve a moneybokkers számlának ugyanazon a néven kell lennie? A moneybookers -ről is lehet pénzt utaltani bankszámlára?
helo, visszaolvasgattam. De akkor most mi a helyzet a bónusszal..? Ha elérem az 50 kereskedői pontot visszaveszik...? És mi van akkor ha 2 hét alatt nem érem el a50 kereskedői pontot?
Indexek...DAX, CAC, SP500. Nekem az áru és deviza egy nagy talány..:)
Köszi az infókat.
Egyébként többnyire mire kereskedsz ebben a rendszerben? Nekem szimpatikus a forex elsőre ott találtam oylat amit a 3000 bónusszal tudtam is adni venni..
Egy CAC short esetében pl. pozitív! De minden terméknek ott van a részletes adatlapján előjellel. Kiszámításának levezetéséhez pedig olvass vissza itt a fórumban, Nightlord-al már levezettük.
tehát az éjszakai prémium lehet pozitív is..? Azt hittem azért csak én fizetek..
Az alábbi képen jelöltem, hogy hol látod az éjszakai prémiumot. Ez lehet negatív is illetve bizonyos papiroknál negativ mondjuk Long esetében.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/57dKBfFWsCQjWYYkNwVcwA?feat=directlink
Sziasztok, én pár napja kezdtem el használni a plus500-at. Az induló telefonos sms-es azonosítás alapján kapott 3000 ft.-tal viszonylag kevés dologra tud kereskedni az ember, de én rátaláltam az USD/SEK re itt sikerül 2 nap alatt köszönve a CFD-nek, csinálni kb 85 % pluszt.. 1 perces és 5 perces grafikon nézek és beállok vételre egy lentebbi ponton majd egy kisebbeb kb 0,05 % emelkedésnél már adom is el. Szimpatikus a rendszer és bizakodó vagyok abban hogy a pénzt is lehet kivenni belőle....Nem is tervezek egyenlőre utalni pénzt megpróbálok ebből kihozni amit scak lehet.....a 200X CFD igen jó mondjuk én pont emiatt voltam kicsit szkeptikus mivel itthon ha tőkeáttétet nem adják pl az ersténél egy kattintásra és akkor is csak 5X a max...
Pl. egy dolgot nem tudtam megfejteni hogy az éjszakai jutalék végül is hol és miként építi bele az árba... én kétszer is hagytam éjjelre (usa keleti parti idő szerint) de nem igazán tudtam kivenni hoyg mennyibe került ez... Az adatlapon pedig a leírásnál csak fennatrtási jutalékot olvasok a honlap leírsában meg kicsit máshogy írta..
Pontosan!! Ugyanis amikor én észleltem utána nem sokkal jött a frissítés is...
nem értem, nálam semmi gond nem volt az avasttal.
lehet, hogy éppen nem volt bekapcsolva a gépem és kimaradt a hibás frissítés?
És én meg megvádoltam a Plus500-at..:))
"Össze-vissza jelölt vírusosnak fájlokat egy hibás frissítés miatt az ingyenes Avast vírusirtó. A szoftver gyártója már megjelentette a hibát korrigáló frissítést, a felhasználóknak csak a romok eltakarításával kell törődniük - adta hírül a Register.
Nem csak a legújabb frissítést kell telepíteniük az Avastot használóknak. A problémát saját gépükön megtapasztaló felhasználók kénytelenek tévesen károsnak ítélt fájljaikak is kibányászni a karanténból. A hibás vírusdefiníciókkal rendelkező védelmi program nem csak az internetről frissen letöltött anyagok között vágott rendet, gyanúsnak találta az Adobe termékeit, a Realtek hangkártyák meghajtóprogramjait, sőt több médialejátszó program is áldozatul esett a túlbuzgó vírusölőnek.
Az Avast blogján kért elnézést az emberi hiba miatt a netezőkhöz került kód miatt. A vírusirtót gyártó cég vezérigazgatója által írt bejegyzés szerint a frissítések kiadását végző rendszert megkerülő mérnökök okozták a gondot. A cég részletes leírást tett közzé, hogy a tévesen Win32:Delf-MZG vagy Win32:Zbot-MKK trójaival fertőzöttnek ítélt, és a karanténba mozgatott fájlokat hogyan nyerhetik vissza a felhasználók.
A hibás frissítés egészen biztosan tömegeket érintett, mret az ingyenes mellett fizetős verzióban is létező vírusölőnek a hivatalos honlap szerint közel 100 millió felhasználója van."