Regisztráció Elfelejtett jelszó

plus500...

kamerlau

Sziasztok, én pár napja kezdtem el használni a plus500-at. Az induló telefonos sms-es azonosítás alapján kapott 3000 ft.-tal viszonylag kevés dologra tud kereskedni az ember, de én rátaláltam az USD/SEK re itt sikerül 2 nap alatt köszönve a CFD-nek, csinálni kb 85 % pluszt.. 1 perces és 5 perces grafikon nézek és beállok vételre egy lentebbi ponton majd egy kisebbeb kb 0,05 % emelkedésnél már adom is el. Szimpatikus a rendszer és bizakodó vagyok abban hogy a pénzt is lehet kivenni belőle....Nem is tervezek egyenlőre utalni pénzt megpróbálok ebből kihozni amit scak lehet.....a 200X CFD igen jó mondjuk én pont emiatt voltam kicsit szkeptikus mivel itthon ha tőkeáttétet nem adják pl az ersténél egy kattintásra és akkor is csak 5X a max...

Pl. egy dolgot nem tudtam megfejteni hogy az éjszakai jutalék végül is hol és miként építi bele az árba... én kétszer is hagytam éjjelre (usa keleti parti idő szerint) de nem igazán tudtam kivenni hoyg mennyibe került ez... Az adatlapon pedig a leírásnál csak fennatrtási jutalékot olvasok a honlap leírsában meg kicsit máshogy írta..