Egyértelmű volt a visszaborítás, ezt írtam 830nál is
nekem kellene rögtön nekimenni 57-nek, csak szánalmas, hogy hányszor el lehet valamivel ezt játszani, ahogy megindul egyből kapnak a nyakukba.
Öntés van ezerrel(több ezerrel)
Mindegy ez egy ilyen cég sok türelem kell hozzá
Tulajok bííírrjjjáátok
Íme a levél:
PannErgy – Elemzésünk összefoglalója
Az elmúlt hónapokban a cég jelentős lépéseket
tett a geotermikus fejlesztési tervek megvalósítása
felé. Szentlőrincen megfelelő vizet talált, amely
lehetővé teszi, hogy jövő szeptemberre megkezdje
a melegvíz- és hőszolgáltatást a városban.
Ugyanakkor tőkeemelés keretében 1Mrd Ft-ra
tesz szert december végén, amelyet a miskolci
fúrásokra és a geotermikus erőművek
létrehozására fordít. Ezen lépéseknek
köszönhetően a célárfolyamunkat a korábbi 793
Ft-ról 1.228 Ft-ra emeljük. Ennek megfelelően
ajánlásunkat is vételre módosítjuk a több mint 50%-os emelkedési potenciálnak köszönhetően. A célárfolyam
emelkedés elsősorban annak köszönhető, hogy a geotermikus fejlesztéseknek nagyobb súlyt adtunk az
értékelésünkben. Az alapmodellben a hagyományos műanyag üzletág mellett a szentlőrinci fűtőművel
számoltunk, míg a geotermikus fejlesztések esetén 6 év alatt 200MW-nyi hőerőmű felépítését vettük
figyelembe, úgy hogy semmilyen állami támogatással nem számoltunk. A legattraktívabb modell esetén közel
50%-os támogatást vettünk figyelembe a 130 millió euró, 6 év alatt megvalósuló beruházásokhoz. Az már
csak hab a tortán, hogy az elmúlt negyedévekben a műanyag csomagolóanyag gyártás válság ellenállónak
bizonyult, hiszen az eredménytermelő képesség javult. Ha a fejlesztések rendben lezajlanak, néhány éven
belül a cég eredményében gyakorlatilag nem fog jelentős szerepet játszani a műanyag üzletág.
hányszor lehet ugyanabba a folyóba lépni?...meglátjuk ez ugyanaz a szitu vagy nem...
az erste bevállalt egy célár emelést...és vételt ajánl...a jóhírüket ezért az aprópénzzért kockáztatnák?...miután begyüjtötték a papírokat?...
én ezeken gondolkodom...)
J most nézem az erste mai hírlevelében jött a pannergyre a vételi ajánlás, lehet volt benne egy kis speki mára valakinek, hogy menjen egy pár pöttyöt
Remelem, visszajon. Kaptam meg kicsit a 8k-nyi tamasztok felett.
Ez szokásos mozgása havonta. Most nem tudom miért gondoljátok, hogy rögtön 857re kellene mennie :)
Ma még lehet meghúzás 30ra szerintem, de még mindig pozi nélkül, sőt szerintem egész évre már pozi nélkül.
sokakat beültettek ma a hintába
kiszállásra szép volt, ennyi volt
köszönöm...
az avatarom nyugalmat áraszt...én nem vagyok nyugodt...)
Az eladónk még itt lehet, mert a forgalom nem enyhül, az ár meg nem halad. De én az avatarod nyugalmával figyelnék, mert az alagút vége mintha látszódna. Humet rallira itt nem számítok, persze. Én jövő évig tartom, ha a stoppomat (manuális) nem sérti meg.
hát nem tudom, brutális forgalom van benne,, eddig egy kispapír se hozta econ kívűl az otp forgalmának ötödét!!! És az Eco azota is köszöni jol van...nem állt meg 5%-nál...szoval nekem tartogatva volt egy nagy adag, és nem is hiszem hogy eladom.
De a többség, aki honapok ota rajta ül, val.szeg, elfogyott a türelme, és most kiszáll.
sziasztok..
a megugrás meg volt..de bizonytalanná tesz, hogy megint szívatják-e a mezőnyt, vagy viszik tovább....
vélemények?....a tied olvastam
nem szeretnék úgy járni, hogy 950-nél jár az árfolyam én meg 830-nál eladtam....
persze 800 alatt sem szeretnémlesihetekig...
mindenki véleményére kíváncsi vagyok..