Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#169897 kelvin Előzmény: #169878

nekem kellene rögtön nekimenni 57-nek, csak szánalmas, hogy hányszor el lehet valamivel ezt játszani, ahogy megindul egyből kapnak a nyakukba.

Öntés van ezerrel(több ezerrel)

Mindegy ez egy ilyen cég sok türelem kell hozzá

Tulajok bííírrjjjáátok

#169893 Hathor Előzmény: #169884

Íme a levél:

PannErgy – Elemzésünk összefoglalója

Az elmúlt hónapokban a cég jelentős lépéseket

tett a geotermikus fejlesztési tervek megvalósítása

felé. Szentlőrincen megfelelő vizet talált, amely

lehetővé teszi, hogy jövő szeptemberre megkezdje

a melegvíz- és hőszolgáltatást a városban.

Ugyanakkor tőkeemelés keretében 1Mrd Ft-ra

tesz szert december végén, amelyet a miskolci

fúrásokra és a geotermikus erőművek

létrehozására fordít. Ezen lépéseknek

köszönhetően a célárfolyamunkat a korábbi 793

Ft-ról 1.228 Ft-ra emeljük. Ennek megfelelően

ajánlásunkat is vételre módosítjuk a több mint 50%-os emelkedési potenciálnak köszönhetően. A célárfolyam

emelkedés elsősorban annak köszönhető, hogy a geotermikus fejlesztéseknek nagyobb súlyt adtunk az

értékelésünkben. Az alapmodellben a hagyományos műanyag üzletág mellett a szentlőrinci fűtőművel

számoltunk, míg a geotermikus fejlesztések esetén 6 év alatt 200MW-nyi hőerőmű felépítését vettük

figyelembe, úgy hogy semmilyen állami támogatással nem számoltunk. A legattraktívabb modell esetén közel

50%-os támogatást vettünk figyelembe a 130 millió euró, 6 év alatt megvalósuló beruházásokhoz. Az már

csak hab a tortán, hogy az elmúlt negyedévekben a műanyag csomagolóanyag gyártás válság ellenállónak

bizonyult, hiszen az eredménytermelő képesség javult. Ha a fejlesztések rendben lezajlanak, néhány éven

belül a cég eredményében gyakorlatilag nem fog jelentős szerepet játszani a műanyag üzletág.

#169890 Capablanka Előzmény: #169878

hányszor lehet ugyanabba a folyóba lépni?...meglátjuk ez ugyanaz a szitu vagy nem...

az erste bevállalt egy célár emelést...és vételt ajánl...a jóhírüket ezért az aprópénzzért kockáztatnák?...miután begyüjtötték a papírokat?...

én ezeken gondolkodom...)

#169884 Hathor Előzmény: #169878

J most nézem az erste mai hírlevelében jött a pannergyre a vételi ajánlás, lehet volt benne egy kis speki mára valakinek, hogy menjen egy pár pöttyöt

#169878 Hathor Előzmény: #169877

Ez szokásos mozgása havonta. Most nem tudom miért gondoljátok, hogy rögtön 857re kellene mennie :)

Ma még lehet meghúzás 30ra szerintem, de még mindig pozi nélkül, sőt szerintem egész évre már pozi nélkül.

#169848 P3102 Előzmény: #169843

Az eladónk még itt lehet, mert a forgalom nem enyhül, az ár meg nem halad. De én az avatarod nyugalmával figyelnék, mert az alagút vége mintha látszódna. Humet rallira itt nem számítok, persze. Én jövő évig tartom, ha a stoppomat (manuális) nem sérti meg.

#169846 rbbj11 Előzmény: #169833

hát nem tudom, brutális forgalom van benne,, eddig egy kispapír se hozta econ kívűl az otp forgalmának ötödét!!! És az Eco azota is köszöni jol van...nem állt meg 5%-nál...szoval nekem tartogatva volt egy nagy adag, és nem is hiszem hogy eladom.

De a többség, aki honapok ota rajta ül, val.szeg, elfogyott a türelme, és most kiszáll.

#169843 Capablanka Előzmény: #169838

sziasztok..

a megugrás meg volt..de bizonytalanná tesz, hogy megint szívatják-e a mezőnyt, vagy viszik tovább....

vélemények?....a tied olvastam

nem szeretnék úgy járni, hogy 950-nél jár az árfolyam én meg 830-nál eladtam....

persze 800 alatt sem szeretnémlesihetekig...

mindenki véleményére kíváncsi vagyok..