Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: gl

#169580 Waszeitung Előzmény: #169573

Akkor egy Oettinger rendel :DD

Lehet nekiállunk ismét sávozni kicsit lentebb 20400 és 20800 között?

gl

#169571 Waszeitung

Ilyen is régen volt hogy erősen plusszban lévő usára így zúgunk le.....

Egon erre mit mondhat? :DDD

Re: nincs cím

#169570 Joello Előzmény: #169568

asszem hétfőre le is vezetem, hogy a hullámvasút mozgása milyen folyamatot követ :)

Re: hati átkötés

#169567 Ricsi Előzmény: #169547

Én üzletembernek ismertelek meg, kérlek ezt olvasd el, és gondolkozz el rajta.

Veszel 10 konti buxot 20 000-n. Elindul lefelé, eladsz 10 kontit 19 000-n.

Eddig értem, buktál 2 kötésdíjat. megy tovább, eladsz megint 10 kontit mondjuk 18 000-n. És itt elindul felfelé. Megint veszel 19 000-n.

Ebben az esetben buktál 4 kötési díjat, és lesz 10 eladásod 18 000, és 10 vételed 20 000.

Felmegy 21 000-re, megint veszel 10-et, de megfordul, és visszajön, így 20 000-n megint eladsz 10-et. Megint buktál 2 kötési díjat, és máris 21 000 van vételed, és 18 000-n eladásod.

Nő a 2 pozi között a különbség, és folyamatosan bukod a brokidíjat. Nem így látod?

#169565 Joello Előzmény: #169561

közben meg nem USA miatt izgulok, hanem azért, nehogy összedőljön az állványzat :D

#169562 Joello Előzmény: #169561

Jó, de kell a fizikai hullámzás érzete is. Sokan panaszkodnak, hogy ez a tőzsde mennyire megfoghatatlan dolog. Hát én ezt a mai napot szeretném fizikai valójában is megtapasztalni :)

#169561 Kitano Előzmény: #169553

Ez esetben inkább a rulettet vagy az itt a piros, hol a pirost tudnám javasolni.

#169559 Kitano Előzmény: #169509

O.k. van benne igazság. Egy szó mint száz: le merem fogadni, hogy Egon ma is olvas bennünket, és a holnapi TA-ban reagálni fog a véleményünkre.

#169557 rbbj11 Előzmény: #169547

erre inkább nem irok semmit...de sok szerencsét :)

Sokan próbálták már, eddig senki nem hallottam, hogy nyerővel jött volna ki belőle, kivéve a brokikat :D Ők szokták lelkesen támogatni ezt az ötletet ;)

Én meg azt mondom, ha nem vagy biztos a dolgodban, állj partvonalra ;)

mára elég volt. kistoppo…

#169553 Joello

mára elég volt. kistoppolta a shortomat. De legalább kitermelte a brokidíjat.

hétvégén megyek még vidámparkba, ha hiányozni fog a tőzsde (hullámvasút) :D

#169547 BudFox Előzmény: #169514

A két irányú trédelésnek minden esetben értelme van...de kérlek akkor had írjam le majd a tapasztalatokat, ha az első pénzeket sikeresen zsebre teszem..ez kb. január első hetében lehet...

a lényegét úgy tudnám konyhanyelven megfogalmazni :

" olyan ez mintha ruletteznél és mindkét tétet megjátszanád..és mindig azt váltanád be, amelyiken éppen nyertél :-)) "

a lényeg hogy ha kicsit is nem vagy biztos a trend irányában, akkor ki kell egyensúlyozni a shortok és longok számát, és akkor határozod el magad egyik irányba ha fordulat van..

Ezzel a módszerrel nem számít ha nagy a volatilitás, sőőt az a jó. és nem kell aggódni hogy másnap hogyan nyit a BUX, gap down ?, vagy gap up ?, ez teljesen mindegy lesz...nem kell aggódni hogy USA hogyan fog megszívatni..mert mindig megszívat... és még annak hasznos aki nem tud itt lenni a nyitáskor, vagy nem ér rá mindig itt lenni...ha el kell menni egykét napra...kiegyesúlyozol, és kész...nem lesz veszteséged egy üzleten sem..

illetve év végén egypár pozíció biztos hogy nagy negatívban lesz..de a legszebb hogy ez teljesen mindegy..mert ez be van kalkulálva.. :-)))

#169527 rbbj11 Előzmény: #169514

sztem a pszichóddal segit megbirkózni. Azoknak jó, akik képtelenek időben lezárni a veszteséges pozikat, pláne ellenkező irányba fordítani. De azoknak tényleg hasznos lehet.

De azoknál is csak sávozásban van értelme

#169523 kelvin Előzmény: #169514

sztem semmi

csak akkor ha főtrendeket és nem altrendeket akarsz megjátszani

#169514 Ricsi Előzmény: #169509

Engem érdekelne a módszered, ha nem teljesen titkos. Leírhatnád ide. Komolyan kérem, mert én akárhányszor végiggondolom, nekem mindig az jön ki, ez nem hasznos megoldás.

Azt gondolom, értek a matekhoz, kérlek, oszd meg velünk is, mi értelme a 2 számlának, és a szemben álló poziknak.

#169509 BudFox Előzmény: #169474

dehogynem :D

egyik nap...."ettől feljebb már nem fogunk menni..." vagy valami hasonló...

következő nap meg a híres :

" ha bull, akkor legyen BULL " :-)))

meg volt olyan is hogy esést várt tuti biztosan, de másik nap az előző fekete gyertya fölé ment egy óriási fehér gyertya és : " forgalommal emelkedtünk, most már a látómezőbe érkezhet a ......( 10 % -kal magasabb hati ) :DDD

Na ezeket az új taktikámmal mind ki fogom védeni...

papíron már bevált a módszer...

minden nap végén ki kell egyensúlyozni a számlát ( egyenlő short és long pozícióval ).

És akkor állsz át az egyik oldalra ( short - long ) ha nap közben fordul a trend..

És az a legszebb benne hogy nem számít ha van néhány minuszos , le nem zárt ügyleted még..mert a long ott lesz ellensúlyozni :-))

#169476 rbbj11 Előzmény: #169462

:-DDDD

Sztem itt a szakmában mindannyian olvassuk egyébként egymást...én is olyanokat is, akiket nem tartok túl kompetensnek, mégis. Egyszerűen mindenki elsüt néha vmi okosat is, amire te éppen nem gondoltál, sztem azért.