igaz. De én még csak a holnapra gondolok
igaz. De én még csak a holnapra gondolok
Ok, de milyen időtávon?
Ők nem 2-3 napos spekik.........
Józan paraszti ésszel is:Omániak vettek 8%-ot 12600-on,most a ruszkik 20000-ért.A közkéz pedig jóval kevesebb, mint mondanak.Ha nekik megéri???
Lassan mennem kell és benne vagyok ebben most rendesen. Szerintetek tegyek stop-ot vagy holnap megy ez még felfelé?
fundamentális problémái vannak a molnak. 1000milliárdot fordítottak srvre, mely alacsony kamatozású deviza hitel. Azért azt finanszírozni szép móka. SZtm mol ebből fog átadni oroszoknak, mert beledöglik a sok nagytudású idióta miatt..
ha lehet akkor a mostot választanám :-)
gyrészt a piaci árnál lényegesen magasabb szinten kötött ügylet önmagában is a drágulás irányába, ha illetve az oroszok megjelenésével újra kialakulhat egy felvásárlási sztori is. Egyelőre azonban nehéz megítélni, hogy az orosz fél mit is akarhat, hiszen a Mol felvásárlása továbbra sem egyszerű, mivel életben van a 10 százalékos szavazati korlátozás.
Ugyanakkor Herczenik szerint a Mol árfolyama fundamentálisan is nagyon alul van értékleve, vélhetően a forint és a makro kockázatok miatt. Ezek az indokok azonban a Mol esetében közel sem olyan veszélyesek mint modjuk az OTP-nél, így Herczenik szerint középtávon mindeképpen jó vételnek látszik a Mol, még a hétfői 11 000 forint feletti szinteknél is.
:) nya széttépjük a piacot? :) lehet mol súlya nem véletlenül ilyen nagy a buxban, osztrák tulajok lehet sejtettek vmit :))
Nagyon szemeztem én is azzal a stop-pal, de kivettem elõtte. Szerencse
Öcsém,ez nem igaz !! Nem hagynak ebédelni.....Ezek a spex-ek olvassák a fórumot??? 10845-öt tippeltem stopnak,pont annyi volt......
az lett volna,de nem raktam be,ilyen hektikus napon bármi lehet,erre játszanak a nagyok...
jó lenne :)
Felporszívóztál ?
Meg ne szakadj a munkában !!! Vigyázz jön a főnök :-D