Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Sziasztok,érdeklődnék ki…

#171989 Illuzio

Sziasztok,érdeklődnék kinek milyen információja,esetleg tapasztalata van a Solarcapital brókercégről.

Re: PF-Erste hiba?

#166638 Robag Előzmény: #166624

Kösz.

Spec. ezt én is megtettem már az elején. Amikor perceken át nem jött meg az sms, ránéztem a telefonra, és nulla volt a térerő. Kapcsolgattam flight módba, meg vissza, utána full térerőt mutatott, de még mindig no sms.

Gondoltam, besokallt a telefon szoftvere, úgyhogy kikapcs + bekapcs. Utána még hosszú ideig nem jött sms, és a páromat sem tudtam hívni (meg ő sem engem).

Azután jóval később, egyszer csak működni kezdtek a dolgok. Kétlem, hogy az újraindításom lett volna a szükséges és elégséges feltétel.

#166624 Amatoregy Előzmény: #166617

A mobilszolgáltató ügyfélszolgálatán az automata azt közli, hogy karbantartás miatt a mobilhálózat működése bizonytalan. Azt javasolják, hogy a készüléket az ügyfelek kapcsolják ki és be.

#166611 lackok Előzmény: #166529

Szerintem T-Mobile! Én ugyanis nem tudtam ezidáig mobilt hívni a mobilomról csak vezetékest.

PF-Erste hiba?

#166529 Robag

Nem enged be a pf-es erstebroker, nem jön meg az sms. :(

MT4 programozás

#155492 karakter

Szeretnék megismerkedni az MT4 programozásával.

Ahhoz, hogy autodidakta módon belevágjak ,...hááát a hiányos nyelvtudás miatt necces.

Keresek egy olyan lehetőséget, ahol a kezdő lökést megkapnám ebben a témában.

Anyagi áldozatoktól sem riadok vissza! :-)

Amennyiben tudtok segíteni,...akár csak tanáccsal, vagy iránymutatással azt megköszönöm.

Vagy ha valaki vállal bérprogramozást,...talán az is érdekel...

Előre is köszönöm a válaszokat!

Ádám

Re: Stock Quality Services

#154996 Amatoregy Előzmény: #154612

Tud valaki olyan indit mt4-hez ami hasonlóan a pattern explorerhez megrajzolja a sávot...

WHS PRO nekem tetszik,fő…

#134373 Tictac

WHS PRO nekem tetszik,főleg a telepített változat. Sok a beállítási lehetőség.

Re: IB TWS

#134347 spekulans Előzmény: #134062

Lehet én MT4-en nem trédeltem csak adatra használtam, de nekem nagyon bejön az IB!

ÉS ezt csak azért irtam, hogy már ilyen is van. Nem kötelező de egy próbát szerintem megér.