Sziasztok,érdeklődnék kinek milyen információja,esetleg tapasztalata van a Solarcapital brókercégről.
Sziasztok,érdeklődnék kinek milyen információja,esetleg tapasztalata van a Solarcapital brókercégről.
Elmúlt napokban, ezzel bombáztak, ingyenes a demó ki lehet próbálni állítólag ocsó! Én maradok az FxPronál!
De ha valaki használja ezt írhatna róla, sőt képeket is tehetne fel, de nem csak erről, hanem pl erről az 500traderről is! Azért kíváncsi vagyok rá!
magyar képviselet:
ezt használják:
Plus500 megy nektek? Nem tudok bejelentkezni..:(
Kösz.
Spec. ezt én is megtettem már az elején. Amikor perceken át nem jött meg az sms, ránéztem a telefonra, és nulla volt a térerő. Kapcsolgattam flight módba, meg vissza, utána full térerőt mutatott, de még mindig no sms.
Gondoltam, besokallt a telefon szoftvere, úgyhogy kikapcs + bekapcs. Utána még hosszú ideig nem jött sms, és a páromat sem tudtam hívni (meg ő sem engem).
Azután jóval később, egyszer csak működni kezdtek a dolgok. Kétlem, hogy az újraindításom lett volna a szükséges és elégséges feltétel.
A mobilszolgáltató ügyfélszolgálatán az automata azt közli, hogy karbantartás miatt a mobilhálózat működése bizonytalan. Azt javasolják, hogy a készüléket az ügyfelek kapcsolják ki és be.
Szerintem T-Mobile! Én ugyanis nem tudtam ezidáig mobilt hívni a mobilomról csak vezetékest.
Szeretnék megismerkedni az MT4 programozásával.
Ahhoz, hogy autodidakta módon belevágjak ,...hááát a hiányos nyelvtudás miatt necces.
Keresek egy olyan lehetőséget, ahol a kezdő lökést megkapnám ebben a témában.
Anyagi áldozatoktól sem riadok vissza! :-)
Amennyiben tudtok segíteni,...akár csak tanáccsal, vagy iránymutatással azt megköszönöm.
Vagy ha valaki vállal bérprogramozást,...talán az is érdekel...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ádám
Tud valaki olyan indit mt4-hez ami hasonlóan a pattern explorerhez megrajzolja a sávot...
Nem tudom, hogy erről a cégről esett e már szó, ha nem érdemes ránézni az áraikra:
http://www.sqszrt.com/textdocument/textdocument.jsf?subCategoryId=33&categoryId=10
Az nem derül ki, hogy a hazai piacot, milyen valutában kereskedhető, sajnos a demonál csak a forex rész próbálható ki, de levélben rákérdezek!
WHS PRO nekem tetszik,főleg a telepített változat. Sok a beállítási lehetőség.