Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#167025 Csokigyáros Előzmény: #167023

Bakibát még csak meg sem közelítettük... :)))

Ja meg Józsi olyan egyedül érezte magát... (anyós nélkül)...

#167023 Kissherceg Előzmény: #166997

semmi gond, örülök,hogy nagyjából mindenki eljött, remek hangulatú találkozó volt. Sok söröcske fogyott :)

Elnézést mindenkitől, d…

#166997 KawaBazsy

Elnézést mindenkitől, de sajna mégsem tudok elmenni a találkozóra. Egész nap kocsit szereltünk, ki kellett venni a váltót, most végeztem nyakig koszosan, már nem érnék oda.

A résztvevőknek jó szórakozást!

#166825 Robag Előzmény: #166259

Én ha oda is érek, akkor is mindenképp kések, úgyhogy kitűző ügyben nem érdemes rám várni.

#166672 TrogerBroker Előzmény: #166633

Tessék jó ötlet, ez egy csalogató hatás.. :)))

Én nekem ma estére más programom van most ! Megyünk a főiskolás lánykoliba partyzni :D

Na szóval ! Támadt neke…

#166572 TrogerBroker

Na szóval !

Támadt nekem az az ötletem, mivel úgyis nagyon népszerű lett itt a stockosok körében a póker, hogy jövőre találkozókon lehetne csinálni póker bajnokságot.

Csinálhatnánk egy stocklandyard vándorkupát ! :) Találkozó napján összelehetne gyülni már délután, és játszani. Lehetne beugró is hogy mindenki komolyan vegye, plusz lehetne tényleg egy serleg ami a vándorkupa szerepét tölti be :)))

Mit szóltok ?

Lesznek kitűzők? Vigyek…

#166259 Csokigyáros

Lesznek kitűzők?

Vigyek gombostűt?

BUD gyere! Úgysem tudod már az idei évet helyrehozni egy délutáni sütizéssel!

Hozz kitűzőket és tortát!!!!

Re: Találkozó

#163858 Mercurius Előzmény: #163824

de. más már nem volt ennyi emberre. külön terem lehetett volna, de az meg több embernek, és korábban. 18 főre foglaltam.

Re: Találkozó

#163829 hosszhuszár Előzmény: #163824

De, pont azért, ha valaki esetleg leesne a székről, azt már szeszesitallal nem szolgálják ki...:))))

Szesz-teszt:)))

Egyébként, én nem tudom.