semmi beszámoló a sörfogysztáson kívül?
:D
Bakibát még csak meg sem közelítettük... :)))
Ja meg Józsi olyan egyedül érezte magát... (anyós nélkül)...
semmi gond, örülök,hogy nagyjából mindenki eljött, remek hangulatú találkozó volt. Sok söröcske fogyott :)
Elnézést mindenkitől, de sajna mégsem tudok elmenni a találkozóra. Egész nap kocsit szereltünk, ki kellett venni a váltót, most végeztem nyakig koszosan, már nem érnék oda.
A résztvevőknek jó szórakozást!
Leiszom magam ma este, hála a jó jenki adatoknak!!!
Én ha oda is érek, akkor is mindenképp kések, úgyhogy kitűző ügyben nem érdemes rám várni.
Tessék jó ötlet, ez egy csalogató hatás.. :)))
Én nekem ma estére más programom van most ! Megyünk a főiskolás lánykoliba partyzni :D
Jó utat!
nem tudom mennyire nagy az igény, mert aki pókerezik, nem jár találkozókra. :)
Na szóval !
Támadt nekem az az ötletem, mivel úgyis nagyon népszerű lett itt a stockosok körében a póker, hogy jövőre találkozókon lehetne csinálni póker bajnokságot.
Csinálhatnánk egy stocklandyard vándorkupát ! :) Találkozó napján összelehetne gyülni már délután, és játszani. Lehetne beugró is hogy mindenki komolyan vegye, plusz lehetne tényleg egy serleg ami a vándorkupa szerepét tölti be :)))
Mit szóltok ?
Lesznek kitűzők?
Vigyek gombostűt?
BUD gyere! Úgysem tudod már az idei évet helyrehozni egy délutáni sütizéssel!
Hozz kitűzőket és tortát!!!!
Máshol nehéz lesz asztal alá inni egymást... már aki ilyesmit fontolgatna... :-)
de. más már nem volt ennyi emberre. külön terem lehetett volna, de az meg több embernek, és korábban. 18 főre foglaltam.
Hm ...
"... részegen, ki visz majd haza?"
:)
ehh akkor mehetek kocsival... életünket nem kockáztajuk, bár biztosító jól fizet...
De, pont azért, ha valaki esetleg leesne a székről, azt már szeszesitallal nem szolgálják ki...:))))
Szesz-teszt:)))
Egyébként, én nem tudom.