Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#166613 kerikoma Előzmény: #166590

Szijja!

Nem valami pörgős napot választottál ki a tradelésre, de lehet, hogy fél három után nagyobb élet lesz itt is....

Longot itt még emlegethetsz, de a másik topicban nem szabad:-))

Re: nincs cím

#166590 Kitano Előzmény: #166581

Üdv Mindenkinek!

Ez évben már nem akartam tradelni, de eddig bírtam. Úgy tűnik nem tudok lejönni a szerről. :-) Longol még valaki?

Erstés realtime-on belenéztem a 1012-be. Ki rántotta ennyire meg, Herceg, vagy Bud? :-DDD

Hja és akkor hozzájönne …

#166578 Tibeee

Hja és akkor hozzájönne még egy 15MA 50MA cross :)

Sziasztok! Én is agyalo…

#166577 Tibeee

Sziasztok!

Én is agyalok, hogy hova kéne raknom a shortokat, mert el kell mennem itthonról. Most úgy gondolkodom, hogyha töltjük a 20668-20700-as rés és nem fordul akkor már elég sanszos a további esés, szoval szerintem alá rakok kicsivel 20650-körül! Milyen ötlet? :)

jk

#166575 Waszeitung

Szívem szerint adnék rája mert Otiban nem van kraft,többi meg csak móka,de lehet elmarad,nyugodt hétvégét szeretnék....

Re: gl

#166537 Robag Előzmény: #166533

Szintén zenész...

Lehet hogy helyet kell majd csinálnom a telefonban ha megindul az sms áradat, hogy az utolsó is beleférjen majd. :)

Szerk: Na végre bejutottam!

#166530 kerikoma Előzmény: #166520

Telljes mértékben igazad van és jól tetted. Én már lélekben készülök a holnapi röfi vágásra. Du pakolás (egy kis pálesz kostolással egybekötve), reggel 6-kor szúrás...

Egyhelyben topogunk, és még daxlit sem követjük és a blueknál sincs semmi forgalom. Ez ilyen préntek..... egyenlőre:)

#166527 P3102 Előzmény: #166520

Több mint 10 percig nem volt kötés a listámban hatira...

Biztos ez is a T-Mobile miatt van :)

#166520 Waszeitung Előzmény: #166468

Sütöttem némi palacsintát,különböző ízekben,azt hiszem jobban tettem mint pozit nyitottam volna...

Nagyon haloványak vagyunk,azt is 0 forgalommal.

Re: Mikulás rally?

#166519 Joello Előzmény: #166513

De ezek alapján idén nem sokan kapnak virgácsot...

Na majd vasárnap fény derül az igazságra. Amúgy nem csodálkoznék, ha Amerikában készülne olyan statisztika, hogy hány gyerek kapott virgácsot és hányan csokit. Aztán ez alapján kijönne egy szentiment mutató. :D